Sinful
Kilopat
Bu çok zor bir olay bence.
Neden zor olsun sağda solda bir sürü sitenin facebook hesabı linklediği gibi linkleyecekler.
Bu çok zor bir olay bence.
Evet ben de bundan bahsediyorum bazen saçma sapan yayıncı ve youtuberlara veriyorlar .Eğer biri hile kullanıyorsa zaten VAC yer. Hile kullanmayıp Overwatch ban yiyen arkadaşlarım var. LEM maçlarını Nova 4 adama izletirsen tabii hile zannedip işaretler. En az MGE ve üstünün Overwatch yetkisi olması lazım.
Aynen birkaç youtuber'ın başına gelmişti zamanında.Evet ben de bundan bahsediyorum bazen saçma sapan yayıncı ve youtuberlara veriyorlar .
İşte sıkıntı sınıflandırmakta değil. Mesela ben yeni hesap açmış bir kişiyim. Adamın benim smurf olduğumu tespit edip beni ayırması sıkıtnı.Neden zor olsun sağda solda bir sürü sitenin facebook hesabı linklediği gibi linkleyecekler.
Aynen birkaç youtuber'ın başına gelmişti zamanında.
İşte sıkıntı sınıflandırmakta değil. Mesela ben yeni hesap açmış bir kişiyim. Adamın benim smurf olduğumu tespit edip beni ayırması sıkıtnı.
Tamam da isteyerek onu yapacak sayısı cok az olurYahu niye o tespit etsin. Sen talep edeceksin, gireceksin adamın sana sitesinde ayarladığı yerden hesabını linkleyeceksin. Olacak bitecek. Ha yok linklemem yeni başlayanları ezerim dersen ban yersinBence makul.
Kardeşim banın vac yasağına dönüşmüş. kimi kandırıyorsun senEvet bu daha önce başka bir hesapta daha başıma geldi. Fakat o zaman durum farklıydı. Hesabı arkadaşımla ortak kullanıyorduk. Ve hesap hile kullanmamama rağmen OW ban yemişti. Bende dedim arkadaş açtı herhalde diye çok sallamadım. Ona sordum açmadığını iddia ediyordu, tabii ki inanmadım (açmamışta olabilir benim görüşüm). Neyse bu dediğim olay 1 ay önceydi. Sonrasında asıl hesabımdan sıkıldım 1800 küsur saatim var, DMG'yim. Takıma gelen trollerden vs sıkıldım ve dedim; bu oyun zaten ücretsizde oynanıyor neden kendimi kasayım. Açtım bir tane yan hesap. Sonra 3 el atmam ardından banlandım. 3 eli şöyle attım: İlk baş 2 level oldum. Sonra 1 MM kazandım, ardından bir maç daha girdim. Kazanırsam bekleme süresi yiyeceğimi biliyordum. Ben de son el takımdakilere kendimi attırdım. Amacım sadece daha fazla maç atabilmekti: D. O kadar kendi rankımdan sonra bu elolarda oyun oynaması çok hoşuma gitti. Ardından bir el daha girdim ve oyunun yarısında atıldım. Overwatch tarafından suçlu bulundun, oldukça hatalı yazıyordu. İster inanın ister inanmayın ama hile vs kullanmadım. Bilgisayarımda da hile yazılımı yok. Asıl hesabımda sağlam. Sadece kendimden düşük ranklarla oynadığım için sürekli değişik vuruşlar vs denedim(birkaç kere prefire denedim ama tutmadı yani). Ona rağmen gayet normal oynadığı mı, banlanmamam gerektiğini düşünüyorum. Hile olmadan nasıl OW yedim hiçbir fikrim yok. Şimdi yorumlarda tabii hile olduğumu iddia edenler olacak vs ama dediğim gibi ister inanın ister inanmayın bilgisayarımda hile, hileyi geçtim dosya bile yok yani yeni format attım. İsteyenler olursa demo dosyalarını bile paylaşırım maçların: D. Şu an olay bana cidden çok enteresan geliyor, ve sizlerle paylaşma gereği duydum.
Alın Bu da hesap: Steam Community :: NoName
Bu arada olay yanlış hatırlamıyorsam saat 14-15 civarında gerçekleşti.
1 ay boyunca OW idi. Sonrasında test hesabı yaptım ve ezfrags açtım gevezeligine (HVH sunucularında) VAC oldu. He inanmayanilirsin sana kalmış.Kardeşim banın vac yasağına dönüşmüş. kimi kandırıyorsun sen
Kesin öyle olmuştur kardeşim. OW banın varken hvh sunucularına girebilirsin ancak ezfrags açıp vac yedirebilmen için vac korumalı sunucuda olman lazım. banlı olduğun için giremezsin vac korumalı sunucuya. çocuk mu kandırıyorsun kardeşim1 ay boyunca OW idi. Sonrasında test hesabı yaptım ve ezfrags açtım gevezeligine (HVH sunucularında) VAC oldu. He inanmayanilirsin sana kalmış.
Neye inanıyorsan ben kimseyi kandirmiyorum sana olanı anlatıyorum. Sen CS'yi kendin yapmissin gibi olay anlatıyorsun. Burdaki insanlar salak değil VAC'e dönüşmesi bir ay sürdü normalde böyle bir şey oluyor mu ?Kesin öyle olmuştur kardeşim. OW banın varken hvh sunucularına girebilirsin ancak ezfrags açıp vac yedirebilmen için vac korumalı sunucuda olman lazım. banlı olduğun için giremezsin vac korumalı sunucuya. çocuk mu kandırıyorsun kardeşim
kardeşim hile kullanmışsın işteNeye inanıyorsan ben kimseyi kandirmiyorum sana olanı anlatıyorum. Sen CS'yi kendin yapmissin gibi olay anlatıyorsun. Burdaki insanlar salak değil VAC'e dönüşmesi bir ay sürdü normalde böyle bir şey oluyor mu ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.