CS:GO Smurf Kasarken Overwatch Ban Yemek

Eğer biri hile kullanıyorsa zaten VAC yer. Hile kullanmayıp Overwatch ban yiyen arkadaşlarım var. LEM maçlarını Nova 4 adama izletirsen tabii hile zannedip işaretler. En az MGE ve üstünün Overwatch yetkisi olması lazım.
Evet ben de bundan bahsediyorum bazen saçma sapan yayıncı ve youtuberlara veriyorlar .

Evet ben de bundan bahsediyorum bazen saçma sapan yayıncı ve youtuberlara veriyorlar .
Aynen birkaç youtuber'ın başına gelmişti zamanında.
Neden zor olsun sağda solda bir sürü sitenin facebook hesabı linklediği gibi linkleyecekler.
İşte sıkıntı sınıflandırmakta değil. Mesela ben yeni hesap açmış bir kişiyim. Adamın benim smurf olduğumu tespit edip beni ayırması sıkıtnı.

Aynen birkaç youtuber'ın başına gelmişti zamanında.

İşte sıkıntı sınıflandırmakta değil. Mesela ben yeni hesap açmış bir kişiyim. Adamın benim smurf olduğumu tespit edip beni ayırması sıkıtnı.

Yahu niye o tespit etsin. Sen talep edeceksin, gireceksin adamın sana sitesinde ayarladığı yerden hesabını linkleyeceksin. Olacak bitecek. Ha yok linklemem yeni başlayanları ezerim dersen ban yersin :D Bence makul.

Yahu niye o tespit etsin. Sen talep edeceksin, gireceksin adamın sana sitesinde ayarladığı yerden hesabını linkleyeceksin. Olacak bitecek. Ha yok linklemem yeni başlayanları ezerim dersen ban yersin :D Bence makul.
Tamam da isteyerek onu yapacak sayısı cok az olur :D. Ama buda bir çözüm olurdu. Oyun bir el sonra falan kendisi tespit edebilecek bir sisteme sahip olsa smurf sorunu anca öyle çözülür :D.

Evet bu daha önce başka bir hesapta daha başıma geldi. Fakat o zaman durum farklıydı. Hesabı arkadaşımla ortak kullanıyorduk. Ve hesap hile kullanmamama rağmen OW ban yemişti. Bende dedim arkadaş açtı herhalde diye çok sallamadım. Ona sordum açmadığını iddia ediyordu, tabii ki inanmadım (açmamışta olabilir benim görüşüm). Neyse bu dediğim olay 1 ay önceydi. Sonrasında asıl hesabımdan sıkıldım 1800 küsur saatim var, DMG'yim. Takıma gelen trollerden vs sıkıldım ve dedim; bu oyun zaten ücretsizde oynanıyor neden kendimi kasayım. Açtım bir tane yan hesap. Sonra 3 el atmam ardından banlandım. 3 eli şöyle attım: İlk baş 2 level oldum. Sonra 1 MM kazandım, ardından bir maç daha girdim. Kazanırsam bekleme süresi yiyeceğimi biliyordum. Ben de son el takımdakilere kendimi attırdım. Amacım sadece daha fazla maç atabilmekti: D. O kadar kendi rankımdan sonra bu elolarda oyun oynaması çok hoşuma gitti. Ardından bir el daha girdim ve oyunun yarısında atıldım. Overwatch tarafından suçlu bulundun, oldukça hatalı yazıyordu. İster inanın ister inanmayın ama hile vs kullanmadım. Bilgisayarımda da hile yazılımı yok. Asıl hesabımda sağlam. Sadece kendimden düşük ranklarla oynadığım için sürekli değişik vuruşlar vs denedim(birkaç kere prefire denedim ama tutmadı yani). Ona rağmen gayet normal oynadığı mı, banlanmamam gerektiğini düşünüyorum. Hile olmadan nasıl OW yedim hiçbir fikrim yok. Şimdi yorumlarda tabii hile olduğumu iddia edenler olacak vs ama dediğim gibi ister inanın ister inanmayın bilgisayarımda hile, hileyi geçtim dosya bile yok yani yeni format attım. İsteyenler olursa demo dosyalarını bile paylaşırım maçların: D. Şu an olay bana cidden çok enteresan geliyor, ve sizlerle paylaşma gereği duydum.

Alın Bu da hesap: Steam Community :: NoName
Bu arada olay yanlış hatırlamıyorsam saat 14-15 civarında gerçekleşti.
Kardeşim banın vac yasağına dönüşmüş. kimi kandırıyorsun sen

1 ay boyunca OW idi. Sonrasında test hesabı yaptım ve ezfrags açtım gevezeligine (HVH sunucularında) VAC oldu. He inanmayanilirsin sana kalmış.
Kesin öyle olmuştur kardeşim. OW banın varken hvh sunucularına girebilirsin ancak ezfrags açıp vac yedirebilmen için vac korumalı sunucuda olman lazım. banlı olduğun için giremezsin vac korumalı sunucuya. çocuk mu kandırıyorsun kardeşim

Kesin öyle olmuştur kardeşim. OW banın varken hvh sunucularına girebilirsin ancak ezfrags açıp vac yedirebilmen için vac korumalı sunucuda olman lazım. banlı olduğun için giremezsin vac korumalı sunucuya. çocuk mu kandırıyorsun kardeşim
Neye inanıyorsan ben kimseyi kandirmiyorum sana olanı anlatıyorum. Sen CS'yi kendin yapmissin gibi olay anlatıyorsun. Burdaki insanlar salak değil VAC'e dönüşmesi bir ay sürdü normalde böyle bir şey oluyor mu ?

Neye inanıyorsan ben kimseyi kandirmiyorum sana olanı anlatıyorum. Sen CS'yi kendin yapmissin gibi olay anlatıyorsun. Burdaki insanlar salak değil VAC'e dönüşmesi bir ay sürdü normalde böyle bir şey oluyor mu ?
kardeşim hile kullanmışsın işte :D profilinde oyun yasaklanması yazsa anlarım da, vac yazıyor. pcnde bişeler bulmuş atmış işte. cs yi kendim yapmamis olmam bilgi sahibi olmamı engellemez. Neden silverlara karşı hile açıyorsunuz ki

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı