CS:GO Son güncelleme sonrası FPS drop sorunu

az önce denedim hatta biraz kaptırmışım :) ama sıcaklık 52 gördüm en son. üstü yok işlemci sıcaklığı 41di

Aynı sıkıntı bende de var. Her şeyim güncel, 60 Hz monitörüm var. Sabitleyip en yüksek ayarda 60 FPS oynayabiliyorken anlık FPS düşüşleri yaşıyordum şimdi FPS limitini kaldırıp ayarları en düşüğe çektim çoklu CPU kullanımı da açık 150 FPS'leri görüyorum ama yine anlık 0 FPS'e düşüşler yaşıyorum ve işin ilginç yanı başka hiçbir oyunda böyle bir sorunla karşılaşmıyorum. Çok saçma geliyor bir türlü çözemedim.

Aynı sıkıntı bende de var. Her şeyim güncel, 60 Hz monitörüm var. Sabitleyip en yüksek ayarda 60 FPS oynayabiliyorken anlık FPS düşüşleri yaşıyordum şimdi FPS limitini kaldırıp ayarları en düşüğe çektim çoklu CPU kullanımı da açık 150 FPS'leri görüyorum ama yine anlık 0 FPS'e düşüşler yaşıyorum ve işin ilginç yanı başka hiçbir oyunda böyle bir sorunla karşılaşmıyorum. Çok saçma geliyor bir türlü çözemedim.
Çözdünüz mü?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı