BerkerS Hectopat Katılım 27 Nisan 2022 Mesajlar 555 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: Ryzen 5 5600 | Anakart: ROG STRIX B550-F GAMING WIFI II | Ekran Kartı: Asus DUAL RX6700XT | RAM: 32GB | PSU: High Power 600W 80+ GOLD | Klavye: BlitzWolf® BW-KB2 Cinsiyet Erkek 23 Mart 2023 #41 volkankelebek dedi: Nasıl ögrenebiliriz güven faktorunu. Genişletmek için tıkla... Yüzde olarak öğrenmenin bir yolu yok diye biliyordum ben. Arkadaş nasıl öğrenmiş anlamadım.
volkankelebek dedi: Nasıl ögrenebiliriz güven faktorunu. Genişletmek için tıkla... Yüzde olarak öğrenmenin bir yolu yok diye biliyordum ben. Arkadaş nasıl öğrenmiş anlamadım.
V vhojens Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2020 Mesajlar 1.948 Çözümler 13 23 Mart 2023 #42 BerkerS dedi: Yüzde olarak öğrenmenin bir yolu yok diye biliyordum ben. Arkadaş nasıl öğrenmiş anlamadım. Genişletmek için tıkla... Faceitfinder üzerinden baktım.
BerkerS dedi: Yüzde olarak öğrenmenin bir yolu yok diye biliyordum ben. Arkadaş nasıl öğrenmiş anlamadım. Genişletmek için tıkla... Faceitfinder üzerinden baktım.
Demondimeth Hectopat Katılım 24 Aralık 2019 Mesajlar 383 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek IT Responsible 23 Mart 2023 #43 1 Nisan şakası diyorlarmış...
Turc Decapat Katılım 19 Şubat 2023 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2023 #44 Bana geldi 350 saat silvee 5'im steam level 7 şimdi indirmeye başladım
V vhojens Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2020 Mesajlar 1.948 Çözümler 13 23 Mart 2023 #45 Turc dedi: Bana geldi 350 saat silvee 5'im steam level 7 şimdi indirmeye başladım Genişletmek için tıkla... Güven faktörünüz % kaç hocam? Faceit account finder buradan bakabiliyorsunuz.
Turc dedi: Bana geldi 350 saat silvee 5'im steam level 7 şimdi indirmeye başladım Genişletmek için tıkla... Güven faktörünüz % kaç hocam? Faceit account finder buradan bakabiliyorsunuz.
volkankelebek Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2016 Mesajlar 3.507 Makaleler 2 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2023 #46 vhojens dedi: Faceitfinder üzerinden baktım. Genişletmek için tıkla... Belirtiğiniz sitede neye bakmam gerekiyor %kaç olduğunu görmek için.
vhojens dedi: Faceitfinder üzerinden baktım. Genişletmek için tıkla... Belirtiğiniz sitede neye bakmam gerekiyor %kaç olduğunu görmek için.
Turc Decapat Katılım 19 Şubat 2023 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2023 #47 vhojens dedi: Güven faktörünüz % kaç hocam? Faceit account finder buradan bakabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam her halta private diyor profili açtım hala private diyor ama hiç ban yiyen arkadaşım yok bir de 5 yıllık hizmet madalyam falan var.
vhojens dedi: Güven faktörünüz % kaç hocam? Faceit account finder buradan bakabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam her halta private diyor profili açtım hala private diyor ama hiç ban yiyen arkadaşım yok bir de 5 yıllık hizmet madalyam falan var.
V vhojens Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2020 Mesajlar 1.948 Çözümler 13 23 Mart 2023 #48 volkankelebek dedi: Belirtiğiniz sitede neye bakmam gerekiyor %kaç olduğunu görmek için. Genişletmek için tıkla... Hocam profil resminizin altında bir bar olacak. Mouse'unuzu oraya tutun, % gözükecek.
volkankelebek dedi: Belirtiğiniz sitede neye bakmam gerekiyor %kaç olduğunu görmek için. Genişletmek için tıkla... Hocam profil resminizin altında bir bar olacak. Mouse'unuzu oraya tutun, % gözükecek.
Turc Decapat Katılım 19 Şubat 2023 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2023 #49 Baktım şimdi %39 muş güven faktörüm. Ama geldi klasik Valve kolpa atmış herhalde random atıyor şans işi.
Baktım şimdi %39 muş güven faktörüm. Ama geldi klasik Valve kolpa atmış herhalde random atıyor şans işi.
V vhojens Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2020 Mesajlar 1.948 Çözümler 13 23 Mart 2023 #50 Turc dedi: Baktım şimdi %39 muş güven faktörüm. Ama geldi klasik Valve kolpa atmış herhalde random atıyor şans işi. Genişletmek için tıkla... Benim düşük olmasının sebebi birkaç kez takım arkadaşlarımı vurup çıkmıştım ondan olabilir. Belki sizin de yanlışlıkla vurma olaylarınız olduysa. Turc dedi: Baktım şimdi %39 muş güven faktörüm. Ama geldi klasik Valve kolpa atmış herhalde random atıyor şans işi. Genişletmek için tıkla... Hocam bu rastgele veriyor galiba. Az önce %66 dedim sayfayı yenilediğimde %8 çıktı. Şu an maçtayım hatta.
Turc dedi: Baktım şimdi %39 muş güven faktörüm. Ama geldi klasik Valve kolpa atmış herhalde random atıyor şans işi. Genişletmek için tıkla... Benim düşük olmasının sebebi birkaç kez takım arkadaşlarımı vurup çıkmıştım ondan olabilir. Belki sizin de yanlışlıkla vurma olaylarınız olduysa. Turc dedi: Baktım şimdi %39 muş güven faktörüm. Ama geldi klasik Valve kolpa atmış herhalde random atıyor şans işi. Genişletmek için tıkla... Hocam bu rastgele veriyor galiba. Az önce %66 dedim sayfayı yenilediğimde %8 çıktı. Şu an maçtayım hatta.