CS:GO Source 2 ne zaman gelir?

GabeN şirketin tek bir oyun motoru ile çalışmasını istediğini söylemişti. Yani Source 1'i yavaş yavaş bırakacaklar fakat ne zaman hiç belli değil. Veri sızdırmamak konusunda çok iyiler, Half-Life: Alyx'in bile geliştirildiğinden resmi duyurudan birkaç saat önce haberimiz oldu.

Half-Life 2'de kullanılan Source 1'in ilk versiyonu Valve için işkenceydi, çok fazla soruna sahip olmasıyla biliniyor ki, hala sıkıntılı kısmları vardır aslında. Bu yüzden hazır Steam ekonomik sıkıntı yaşamamalarını sağlıyorken şirketin standartlarını yüksek tutuyorlar.
 
Valla ben açıkcası 21 Ağustos'ta ne olursa olsun çıkmasa bile büyük bir somut hamle bekliyorum (Source 2 fragmanı, çıkış tarihi vs.) ki gelecektir de.
Hatta geçen Reddit platformunda oyunun adının "Counter-Strike" olarak değiştirileceğine dair bir söylenti dolaşıyordu Valve'nin. Ek olarak bu söylentiyi destekleyecek yeni bir patenti aldıklarına dair belge de ekte;
(-fotoğraf-)
Artık zaman daralıyor Valve için; Valorant'ı pek umursadıklarını düşünmüyorum Valve'nin.
Sonuçta bu Valve, bu Counter-Strike.
 
Son düzenleme:
Bilmediğimden soruyorum source 2 neden bu kadar çok isteniyor. Oyun motoru değişince oyundaki tüm mekanikler bariz olarak değişicek sanırım ilk aşamada alışmak için baya zaman gerekecektir. Mevcut oyun içinde motor değişikliği yapmak ne kadar mantıklı bilmiyorum. Belki source 2 ile yeni bir counter strike oyunu yapılabilir burada da oyun içi madalyalar silah skinleri gibi oyuncuların Cs go'ya yaptıkları bir yatırım var ve yeni bir oyuna geçmek çok sıkıntılı olacaktır. bence şimdilik en iyisi yeni motorla maceraya girişmemek gibi. Çalışan bir şey varsa bozmamak daha iyi.
 

Geri
Yukarı