CS:GO ayarların sıfırlanabilir. Crosshair, viewmodel, sens ayarlarınız vs.
Başka PC'den CS:GO'ya giriş yaptıysan o PC'den hesap çıkışı yapın ve gireceğiniz bilgisayardan oyun dosyalarını doğrulayın.
Tam oyuna girecekken böyle bir bildirim geldi, önemli bir şey mi? Önemli bir şey ise ne yapmam gerekiyor, yardımcı olursanız sevinirim. Eki Görüntüle 671664
Genellikle Oluyor bazen bir sıkıntı olmaz eğer arkadaşlarınıza bir mape girecekseniz o olmaz işte bu sizin maplerinizi kayıt ediyor o yüzden bir mape giremezsiniz (indirdiğiniz) ama reka veya casual girebilirsiniz bir sıkıntı olmaz merak etmeyin
CS:GO ayarların sıfırlanabilir. Crosshair, viewmodel, sens ayarlarınız vs.
Başka PC'den CS:GO'ya giriş yaptıysan o PC'den hesap çıkışı yapın ve gireceğiniz bilgisayardan oyun dosyalarını doğrulayın.
Başka bir PC'den asla CS:GO'ya giriş yapmadım. Hesabımın da çalındığını düşünmüyorum çünkü o kadar da değerli bir hesap değil. Ancak yine de teşekkürler.
Steam'i kapatıp açtım, oyuna geri girdiğimde önüme böyle bir uyarı çıkmadı. Hesabıma dair, oyun ayarlarına dair her şey yerinde duruyordu. Umarım benimle aynı şeyle karşılaşan arkadaşlara yardımcı olabilirim. Konu kilitlenebilir.
Steam'i kapatıp açtım, oyuna geri girdiğimde önüme böyle bir uyarı çıkmadı. Hesabıma dair, oyun ayarlarına dair her şey yerinde duruyordu. Umarım benimle aynı şeyle karşılaşan arkadaşlara yardımcı olabilirim. Konu kilitlenebilir.
Tam oyuna girecekken böyle bir bildirim geldi, önemli bir şey mi? Önemli bir şey ise ne yapmam gerekiyor, yardımcı olursanız sevinirim. Eki Görüntüle 671664
Aynı sorunu yaşadım başka bilgisayardan CS:GO'ya giriş yapmadığımı bildiğim için hesabın çalındığını düşündüm ama sanmıyorum.Benim ki de çok değerli bir hesap değil CS:GO'da 1200 saat+30 TL'lik oyun olan hesap (280 TL CS:GO kasa açışlarımı saymazsak tabii) ben oyunu oynaya tıkladım atölye maplerine de girdim o girişimdeki rütbe atlamam, rekabetçi maçları hala duruyor bir sorun olmaz sanıyorum oyunu oynaya tıklarsanız bende olmadı.