Falcin Hectopat Katılım 29 Aralık 2015 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2018 #1 CS:GO oyununu Steam kütüphanemden kalıcı olarak kaldırsam sonra oyunu yeniden alsam rankım gider mi yoksa aynı mı kalır? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ocak 2018
CS:GO oyununu Steam kütüphanemden kalıcı olarak kaldırsam sonra oyunu yeniden alsam rankım gider mi yoksa aynı mı kalır?
Emir Erenoğlu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2014 Mesajlar 1.051 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2018 #2 Steam'den aldığın oyun iade etmediğin sürece kütüphanende kalır. Farklı bir hesap açıp oradan satın alabilirsin. Artı 0 Eksi
Steam'den aldığın oyun iade etmediğin sürece kütüphanende kalır. Farklı bir hesap açıp oradan satın alabilirsin.
KS KS Falcin Hectopat Katılım 29 Aralık 2015 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2018 #3 Emir Erenoğlu dedi: Steam'den aldığın oyun iade etmediğin sürece kütüphanende kalır. Farklı bir hesap açıp oradan satın alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Steam de kalıcı olarak kaldırma var oradan kaldırsam sonra bir daha alsam rank gider mi? Artı 0 Eksi
Emir Erenoğlu dedi: Steam'den aldığın oyun iade etmediğin sürece kütüphanende kalır. Farklı bir hesap açıp oradan satın alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Steam de kalıcı olarak kaldırma var oradan kaldırsam sonra bir daha alsam rank gider mi?
Emir Erenoğlu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2014 Mesajlar 1.051 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2018 #4 Falcin dedi: Steam de kalıcı olarak kaldırma var oradan kaldırsam sonra bir daha alsam rank gider mi? Genişletmek için tıkla... Kusura bakma tamamen kaldırma olduğunu bilmiyordum. Rank sıfırlanması büyük ihtimal olur diye düşünüyorum. Artı 0 Eksi
Falcin dedi: Steam de kalıcı olarak kaldırma var oradan kaldırsam sonra bir daha alsam rank gider mi? Genişletmek için tıkla... Kusura bakma tamamen kaldırma olduğunu bilmiyordum. Rank sıfırlanması büyük ihtimal olur diye düşünüyorum.