(CS:GO) SteamApps>Common>Counter Strike Global Offensive yerine Downloading>730 Klasör'ü oluşturması

dmrsrn

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Bilen varmıdır içinizde bilmiyorum ama bana yardımcı olabilirseniz gerçekten çok makbule geçer. Güncelleme hatası(dosyalar bozuk) onun bir nevi çözümünü buldum gibi ama bulamadım. Normalde SteamApps>Common>Counter Strike Global Offensive olarak gelmesi lazım oyunu yükleme klasörü olarak, ama bende yüklerken Downloading>730 klasörünün içinde geliyor oyunun dosyaları. Evet normali SteamApps>Common>Counter Strike Global Offensive olması lazım ama bende böyle bir sorun var. oyun bittiğinde güncelleme yapmaya çalıştığımda, SteamApps>Common>Counter Strike Global Offensive klasörünün içinde istiyor oyunun dosyalarını böyle bir saçmalık. Umarım anlatabilmişimdir yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler arkadaşlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkür ederim ama kütaphane silmeyi bilmiyorum ne yazık ki. Yardımcı olursanız çok memnun olurum, betaya geçmek sorun değilde kütüphane silmek sorun biraz bana :)
ve birde beta ve normal Steam ne oluyor açıklayabilirmisiniz? Avantajı bu, dezavantajı şu gibi..

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı