CS:GO steamcmd server migi kurmak VAC sebebi mi?

Makaleler
8
Merhabalar.
Steamcmd ile server kuracağım pluginler falan kurabileyim diye kendi oyun klasörüme atmak istemiyorum Migi'yi VAC yemek mümkün.
Steamcmd serveri glst token ile çalışıyor acaba token yüzünden VAC yer miyim?
Sadece kendim plugin testi yapacağım. Sırf bu yüzden 60-200 TL arası paralar ödemek istemiyorum.

Hocam dediğiniz gibi plugin kuracaksınız, hiçbir şekilde ban yemezsiniz. Ben LAN sunucuma Bunnyhop plugini kurmuştum, hiç sıkıntı yaşamadım. Emin olmak için sunucunuza da kendi oyunuza da -insecure komutunu yazın.

Hocam dediğiniz gibi plugin kuracaksınız, hiçbir şekilde ban yemezsiniz. Ben LAN sunucuma bunnyhop plugini kurmuştum, hiç sıkıntı yaşamadım. Emin olmak için sunucunuza da kendi oyunuza da -insecure komutunu yazın.

Hocam biliyorum arkadaşım VAC ban yedi hile falan kullanmıyor ve bilgisayarının ne kadar temiz olduğunuda bu programı kullanan birkaç kişininde VAC yediğini duymuştum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı