A ardarda13 Hectopat Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 449 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2023 #1 Ak-47 seçkin yapım az aşınmış skininde 4 sticker bulunuyor stickerlar ve ak-47nin fiyatlarını toplayınca 1.000TL gibi bir fiyat çıkıyor. Silaha yapıştırıldığı için stickerlar daha mı ucuza denk geliyor? Ne kadara ve nerede satabilirim?
Ak-47 seçkin yapım az aşınmış skininde 4 sticker bulunuyor stickerlar ve ak-47nin fiyatlarını toplayınca 1.000TL gibi bir fiyat çıkıyor. Silaha yapıştırıldığı için stickerlar daha mı ucuza denk geliyor? Ne kadara ve nerede satabilirim?
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 10 Eylül 2023 #2 Yapıştırıldığı için ekstradan 1000 TL eklemiyor maalesef. Çok nadir stickerlar değil, o yüzden çok fazla eklemez. %10 belki... Artı 0 Eksi
Yapıştırıldığı için ekstradan 1000 TL eklemiyor maalesef. Çok nadir stickerlar değil, o yüzden çok fazla eklemez. %10 belki...
memolo Decapat Katılım 1 Nisan 2023 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2023 #3 BUFF163 diye bir site var orada stickerlarına göre fiyat veriyorsun diye biliyorum orada satabilirsin. Artı 0 Eksi
BUFF163 diye bir site var orada stickerlarına göre fiyat veriyorsun diye biliyorum orada satabilirsin.
w1llard Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 2.926 Makaleler 1 Çözümler 18 10 Eylül 2023 #4 Üstteki arkadaşın dediği gibi stickerlar 1TL değer bile vermiyor. Artı 0 Eksi
D4rnxx26 Picopat Katılım 10 Eylül 2023 Mesajlar 148 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2023 #5 Yanlış bilgi Tek tek satsan olabilir ama sadece silahın parası veriliyor diye biliyorum. Sticker sökebilirsin ama aşınır ve değeri düşer. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Eylül 2023 Artı 0 Eksi
Tek tek satsan olabilir ama sadece silahın parası veriliyor diye biliyorum. Sticker sökebilirsin ama aşınır ve değeri düşer.
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 10 Eylül 2023 #6 w1llard dedi: Üstteki arkadaşın dediği gibi stickerlar 1TL değer bile vermiyor. Genişletmek için tıkla... O kadar da değil hocam, 1000 TL'lik sticker var. Ekstra olarak değer katar da çok katmaz yani, çok az katar çünkü çok nadir değiller. Artı 0 Eksi
w1llard dedi: Üstteki arkadaşın dediği gibi stickerlar 1TL değer bile vermiyor. Genişletmek için tıkla... O kadar da değil hocam, 1000 TL'lik sticker var. Ekstra olarak değer katar da çok katmaz yani, çok az katar çünkü çok nadir değiller.
KS KS A ardarda13 Hectopat Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 449 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2023 #7 Caner Uncu dedi: O kadar da değil hocam, 1000 TL'lik sticker var. Ekstra olarak değer katar da çok katmaz yani, çok az katar çünkü çok nadir değiller. Genişletmek için tıkla... Satabileceğim site öneriniz var mı? Artı 0 Eksi
Caner Uncu dedi: O kadar da değil hocam, 1000 TL'lik sticker var. Ekstra olarak değer katar da çok katmaz yani, çok az katar çünkü çok nadir değiller. Genişletmek için tıkla... Satabileceğim site öneriniz var mı?
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 10 Eylül 2023 #8 D4rnxx26 dedi: Tek tek satsan olabilir ama sadece silahın parası veriliyor diye biliyorum. Sticker sökebilirsin ama aşınır ve değeri düşer. Genişletmek için tıkla... Tek tek satamaz. Stickerı kazırsa da silinir silahtan, boşa gider. ardarda13 dedi: Satabileceğim site öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... ByNoGame falan var da kesinti yapıyor belli miktarda. Başka pek bilmiyorum site olarak. Artı 0 Eksi
D4rnxx26 dedi: Tek tek satsan olabilir ama sadece silahın parası veriliyor diye biliyorum. Sticker sökebilirsin ama aşınır ve değeri düşer. Genişletmek için tıkla... Tek tek satamaz. Stickerı kazırsa da silinir silahtan, boşa gider. ardarda13 dedi: Satabileceğim site öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... ByNoGame falan var da kesinti yapıyor belli miktarda. Başka pek bilmiyorum site olarak.
w1llard Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 2.926 Makaleler 1 Çözümler 18 10 Eylül 2023 #9 Caner Uncu dedi: O kadar da değil hocam, 1000 TL'lik sticker var. Ekstra olarak değer katar da çok katmaz yani, çok az katar çünkü çok nadir değiller. Genişletmek için tıkla... Usta aynı stickerlı silahlar ben de vardı, normal fiyatından 2TL üstü koydum satılmadı, her hakkı denemiştim. Artı 0 Eksi
Caner Uncu dedi: O kadar da değil hocam, 1000 TL'lik sticker var. Ekstra olarak değer katar da çok katmaz yani, çok az katar çünkü çok nadir değiller. Genişletmek için tıkla... Usta aynı stickerlı silahlar ben de vardı, normal fiyatından 2TL üstü koydum satılmadı, her hakkı denemiştim.
D4rnxx26 Picopat Katılım 10 Eylül 2023 Mesajlar 148 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2023 #10 Caner Uncu dedi: Tek tek satamaz. Stickerı kazırsa da silinir silahtan, boşa gider. Genişletmek için tıkla... ben sticker kazıdığım zaman aşınmıştı komple gitmiyordu Artı 0 Eksi
Caner Uncu dedi: Tek tek satamaz. Stickerı kazırsa da silinir silahtan, boşa gider. Genişletmek için tıkla... ben sticker kazıdığım zaman aşınmıştı komple gitmiyordu