Ak-47 seçkin yapım az aşınmış skininde 4 sticker bulunuyor stickerlar ve ak-47nin fiyatlarını toplayınca 1.000TL gibi bir fiyat çıkıyor. Silaha yapıştırıldığı için stickerlar daha mı ucuza denk geliyor? Ne kadara ve nerede satabilirim?
O kadar da değil hocam, 1000 TL'lik sticker var. Ekstra olarak değer katar da çok katmaz yani, çok az katar çünkü çok nadir değiller.Üstteki arkadaşın dediği gibi stickerlar 1TL değer bile vermiyor.
Satabileceğim site öneriniz var mı?O kadar da değil hocam, 1000 TL'lik sticker var. Ekstra olarak değer katar da çok katmaz yani, çok az katar çünkü çok nadir değiller.
Tek tek satamaz. Stickerı kazırsa da silinir silahtan, boşa gider.Tek tek satsan olabilir ama sadece silahın parası veriliyor diye biliyorum.Sticker sökebilirsin ama aşınır ve değeri düşer.
ByNoGame falan var da kesinti yapıyor belli miktarda. Başka pek bilmiyorum site olarak.Satabileceğim site öneriniz var mı?
O kadar da değil hocam, 1000 TL'lik sticker var. Ekstra olarak değer katar da çok katmaz yani, çok az katar çünkü çok nadir değiller.
ben sticker kazıdığım zaman aşınmıştı komple gitmiyorduTek tek satamaz. Stickerı kazırsa da silinir silahtan, boşa gider.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.