CS GO sürekli ban yeme sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşletim sistemi
Windows 10

beratcfc38

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
| R5 5500 | MSI GeForce GTX 1070 Gaming X 8G | MSİ B450M-A PRO MAX | 16 GB RAM |
Arkadaşlar, bu 4.hafta oldu ama cidden yeter artık her hafta saçma sebepler yüzünden ban yiyorum. Bunun bir çözümü var mı? Yetkililerle falan görüşebiliyor muyum acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar, yetkililerle görüşseniz bile ban değişmeyecektir diye düşünüyorum..
CS:GO'da rank neydi bu arada? Ekleyebilirsiniz.

Hayır sistem hâlâ aynı ve düzgün çalışıyor. Kullanıcı kendisi belirtmiş zaten, adam ona sıktığı zaman o da adama sıkıyormuş fakat o ceza alıyormuş. Cevap soruda gizli.
Kardeşim neden yediğimi bilmiyorsun bence konuşma.
Yok öldürme konusunu anladım fakat bu oyuncu atma oylaması garip geldi. Herhalde ben fazla kullanmadığım için kafam rahattı 😄
Çok çöp oynuyorlar, oylama başlatıp atıyorum ama bana karşı bugün yine durduk yere oylama başlatıldı ve atıldım. Adamlar takım girmiş ve ayrıyım ben, oynayamıyorlar. Sonra geldiler beni attılar. Yardımcı olacak var mı diye konu açtım ancak boş insan sayısı buldum. Hile kullanıp veya adamları sıkıp da burada konu açacak değilim.

Kardeşim neden yediğimi bilmiyorsun bence konuşma.

Çok çöp oynuyorlar, oylama başlatıp atıyorum ama bana karşı bugün yine durduk yere oylama başlatıldı ve atıldım. Adamlar takım girmiş ve ayrıyım ben, oynayamıyorlar. Sonra geldiler beni attılar. Yardımcı olacak var mı diye konu açtım ancak boş insan sayısı buldum. Hile kullanıp veya adamları sıkıp da burada konu açacak değilim.

Peki "kardeşim". Madem biz boş insanız, her şeyin en iyisini sen biliyorsan 7 gün ban yemeye devam et öyleyse.

Oyuncu atma, atılma veya adam bana ateş ediyor öldürüyor ama ben sıkınca atılıyorum gibi.
adamları sıkıp da burada konu açacak değilim.

Bu da çok ayrı bir çelişki zaten :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı