CS:GO Sürekli yenildikten sonra kasmaya devam edilir mi?

Arkadaşlar Nova 2'ye kadar çıktım Nova 3 atma maçında yenildim ve sonrasında 10 maç girdim ve hepsini yenildim 1 kere bile yenmedim ve usta seçkin gümüşe düştüm. Size sorum şu bu saatten sonra kasılır mı, yoksa direkt bırakayım mı? Siz ne dersiniz?
Üst üste girince karşına gelen rakipler güçlü ya da takım arkadaşların kötü geliyor. 10 tane maç girip de yenilip pes etmemene hayret doğrusu.

Soruna gelecek olursak evet kasılır. Eğer oyunu seviyorsan daha çok oynarsın aim çalışırsın, oyunu öğrenirsin, kendine pre bulursun ve kasarsın. Yenilsen de oyundan zevk almaya ve sürekli adamları vurmaya çalış.

FPS oyunlarının hepsi (Derece içerdiği sürece) aynı halta yarar. Sizi sürekli ya kazanmaya ya da kaybetmeye. Onun için sıkıldığınızı tırnak ucunuzla hissettiğiniz an bırakın başka işle uğraşın. Canınız isteyince girin.

FPS oyunlarının hepsi (derece içerdiği sürece) aynı halta yarar. Sizi sürekli ya kazanmaya ya da kaybetmeye. Onun için sıkıldığınızı tırnak ucunuzla hissettiğiniz an bırakın başka işle uğraşın. Canınız isteyince girin.

Hocam başlayacağım pes etmek adamlığa ters.

Evet bunun farkindayim kitlesi de cok kotu ama para yatirdigim icin komple birakmak istemiyorum. Yaklasik 300 lira yatirdim simdi hesabi sat desen 100 liradan ustu satamazsin. Her turde zarardasin.
Oyun bi kere oynanışa değil göz doldurmaya önem veriyor basitlik yok oyun o kadar karışık ve baş şişiriciki steamı olanlar redmatch2 aratıp oynasınlar 2 gb oyun zaten o bile daha zevkli.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı