Anladım teşekkürler.
Sadece yerinizi öğrenir. "Aypini buldum aha şimdi heçkledim seni" diyenlere inanmayınız.
Anladım teşekkürler.
Yapamaz ki, dokunamaz bile. IP ile size kimse bir şey yapamaz. O işler eskide kaldı. IP adresimi istersen yazayım ne olacak? Zaten herkes biliyor...Bilgisayar kontrollü?
Onu bile yapamazlar, tam konum vermiyor ki, bazen şehri bile yanlış gösteriyor.Sadece yerinizi öğrenir aypini buldum aha şimdi heçkledim seni diyenlere inanmayınız.
Aynen, benim IP adresini girince neredeyse 100 km ötedeki yeri gösteriyor.Onu bile yapamazlar, tam konum vermiyor ki, bazen şehri bile yanlış gösteriyor.
Hocam bu mümkün değil kulaktan dolma bilgilerle sizi korkutmuşlar bariz, sakince oyununuzu oynamaya devam edin.
Başıma bir şey gelir mi?Hahaha sizi güzel korkutmuşlar.
Gelmez.Başıma bir şey gelir mi?
Evet. Evine roket atarlar. Ya arkadaşım ne yapabilirler ya.Başıma bir şey gelir mi?
Gelmez hocam bu kadar korkmanıza gerek yok 2015 yıllarında 20 milyon insanın bilgileri patladı hala sorunsuz yaşıyoruzBaşıma bir şey gelir mi?
Değişmeyecek, yine aynı IP adresi gelebilir, her açmaya-kapamaya kökten değişseydi ohoo. Yani bu IP adresi yine modem aç kapa yapıldığında denk gelebilir.88.240.158.154 ip adresim budur hacklenebiliyorsa hackleyebilirler.
(Zaten modemi aç kapa yapınca değişecek.)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.