2 260112 Kilopat Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 7.035 Makaleler 2 Çözümler 44 31 Ocak 2021 #11 alperen_s dedi: Anladım teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Sadece yerinizi öğrenir. "Aypini buldum aha şimdi heçkledim seni" diyenlere inanmayınız.
alperen_s dedi: Anladım teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Sadece yerinizi öğrenir. "Aypini buldum aha şimdi heçkledim seni" diyenlere inanmayınız.
Mert Ayıboğan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 2.255 Makaleler 2 Çözümler 4 31 Ocak 2021 #12 alperen_s dedi: Bilgisayar kontrollü? Genişletmek için tıkla... Yapamaz ki, dokunamaz bile. IP ile size kimse bir şey yapamaz. O işler eskide kaldı. IP adresimi istersen yazayım ne olacak? Zaten herkes biliyor... 260112 dedi: Sadece yerinizi öğrenir aypini buldum aha şimdi heçkledim seni diyenlere inanmayınız. Genişletmek için tıkla... Onu bile yapamazlar, tam konum vermiyor ki, bazen şehri bile yanlış gösteriyor.
alperen_s dedi: Bilgisayar kontrollü? Genişletmek için tıkla... Yapamaz ki, dokunamaz bile. IP ile size kimse bir şey yapamaz. O işler eskide kaldı. IP adresimi istersen yazayım ne olacak? Zaten herkes biliyor... 260112 dedi: Sadece yerinizi öğrenir aypini buldum aha şimdi heçkledim seni diyenlere inanmayınız. Genişletmek için tıkla... Onu bile yapamazlar, tam konum vermiyor ki, bazen şehri bile yanlış gösteriyor.
letmenow Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 4.135 Çözümler 9 Yer Saratov 31 Ocak 2021 #13 Mert Ayıboğan dedi: Onu bile yapamazlar, tam konum vermiyor ki, bazen şehri bile yanlış gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Aynen, benim IP adresini girince neredeyse 100 km ötedeki yeri gösteriyor.
Mert Ayıboğan dedi: Onu bile yapamazlar, tam konum vermiyor ki, bazen şehri bile yanlış gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Aynen, benim IP adresini girince neredeyse 100 km ötedeki yeri gösteriyor.
alperen_s Femtopat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2021 #14 Jotariel dedi: Hocam bu mümkün değil kulaktan dolma bilgilerle sizi korkutmuşlar bariz, sakince oyununuzu oynamaya devam edin. Genişletmek için tıkla... CQBRAREİS dedi: Hahaha sizi güzel korkutmuşlar. Genişletmek için tıkla... Başıma bir şey gelir mi?
Jotariel dedi: Hocam bu mümkün değil kulaktan dolma bilgilerle sizi korkutmuşlar bariz, sakince oyununuzu oynamaya devam edin. Genişletmek için tıkla... CQBRAREİS dedi: Hahaha sizi güzel korkutmuşlar. Genişletmek için tıkla... Başıma bir şey gelir mi?
Sefa70 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 1.905 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer Sıradan bir ev 31 Ocak 2021 #15 alperen_s dedi: Başıma bir şey gelir mi? Genişletmek için tıkla... Gelmez.
CQBRAREİS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2018 Mesajlar 1.410 Yer HOF kürsüsü. Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2021 #16 alperen_s dedi: Başıma bir şey gelir mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Evine roket atarlar. Ya arkadaşım ne yapabilirler ya. IP'm senin olsun Amerika çıkacak sorgulamada.
alperen_s dedi: Başıma bir şey gelir mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Evine roket atarlar. Ya arkadaşım ne yapabilirler ya. IP'm senin olsun Amerika çıkacak sorgulamada.
Jotariel Kilopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 5.058 Makaleler 1 Çözümler 44 31 Ocak 2021 #17 alperen_s dedi: Başıma bir şey gelir mi? Genişletmek için tıkla... Gelmez hocam bu kadar korkmanıza gerek yok 2015 yıllarında 20 milyon insanın bilgileri patladı hala sorunsuz yaşıyoruz .
alperen_s dedi: Başıma bir şey gelir mi? Genişletmek için tıkla... Gelmez hocam bu kadar korkmanıza gerek yok 2015 yıllarında 20 milyon insanın bilgileri patladı hala sorunsuz yaşıyoruz .
Sefa70 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 1.905 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer Sıradan bir ev 31 Ocak 2021 #18 88.240.158.154 ip adresim budur hacklenebiliyorsa hackleyebilirler. (Zaten modemi aç kapa yapınca değişecek.)
88.240.158.154 ip adresim budur hacklenebiliyorsa hackleyebilirler. (Zaten modemi aç kapa yapınca değişecek.)
letmenow Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 4.135 Çözümler 9 Yer Saratov 31 Ocak 2021 #19 Sefa70 dedi: 88.240.158.154 ip adresim budur hacklenebiliyorsa hackleyebilirler. (Zaten modemi aç kapa yapınca değişecek.) Genişletmek için tıkla... Değişmeyecek, yine aynı IP adresi gelebilir, her açmaya-kapamaya kökten değişseydi ohoo. Yani bu IP adresi yine modem aç kapa yapıldığında denk gelebilir.
Sefa70 dedi: 88.240.158.154 ip adresim budur hacklenebiliyorsa hackleyebilirler. (Zaten modemi aç kapa yapınca değişecek.) Genişletmek için tıkla... Değişmeyecek, yine aynı IP adresi gelebilir, her açmaya-kapamaya kökten değişseydi ohoo. Yani bu IP adresi yine modem aç kapa yapıldığında denk gelebilir.