CS:GO Sunucuları Çöktü

Bence yeni bir cs oyunu yapıyorlar çünkü cs go nun çok eskidiğini biliyorlar
Öyle bir şey yapabileceklerini düşünmüyorum o kadar skini olan kişilerin envanterini umursamadıkları anlamına geliyor o Valve'ın böyle bir olaya gireceğini düşünmüyorum CS:GO'yu güncellerler sonsuza kadar büyük ihtimalle (Source 2 falan).

Öyle bir şey yapabileceklerini düşünmüyorum o kadar skini olan kişilerin envanterini umursamadıkları anlamına geliyor o Valve'ın böyle bir olaya gireceğini düşünmüyorum CS:GO'yu güncellerler sonsuza kadar büyük ihtimalle (Source 2 falan).
Source 2 gelmeyecekk o kadar şeyi o kadar topluluk haritasını yüklemeleri aşırı uzun ve aşırı zor bu yüzfçden vazgeçdiler source 2 den ayrıca herkes geçmicek ki yeni oyuna o yüzden geçecekler env lerini satsınlar pazarda

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı