A Alp Kaftan Decapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 57 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2021 #1 Merhaba, CS:GO oynuyordum ve topluluk suncusuna girdim. Rusya sunuculu ve dosyalar indirdi, bu dosyaları nasıl silebilirim?
Merhaba, CS:GO oynuyordum ve topluluk suncusuna girdim. Rusya sunuculu ve dosyalar indirdi, bu dosyaları nasıl silebilirim?
Çözüm wanetage 19 Eylül 2021 CS:GO'nun yüklü olduğu konuma gidin. csgo diye bir klasör olacak, onun içindeki resource, materials ve models dosyalarını silin. Sildikten sonra oyun dosyalarını doğrulayın.
CS:GO'nun yüklü olduğu konuma gidin. csgo diye bir klasör olacak, onun içindeki resource, materials ve models dosyalarını silin. Sildikten sonra oyun dosyalarını doğrulayın.
wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.560 Makaleler 15 Çözümler 723 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2021 #11 @Alp Kaftan Belirttiğim dosyaları silip ardından oyun dosyalarını doğruladıktan sonra kaç GB gözüküyor oyun? Son düzenleme: 19 Eylül 2021 Artı 0 Eksi
@Alp Kaftan Belirttiğim dosyaları silip ardından oyun dosyalarını doğruladıktan sonra kaç GB gözüküyor oyun?