Çok basit, herhangi bir oyun moduna tıklayın ve birkaç dakika bekleyin. Sorun çözülüyor.
Yalnız çoğu kişi oyun bozuk sanıp kapattığı için anlık oyuncu sayısı 100.000 civarı.
Yalan borcum mu var? Bekleyin oyuna girip görüntü paylaşayım.
Hocam sorun devam ediyor mu ben hala giremiyorum.
Topluluk sunucuları dahil hiçbir şeye bağlanamıyorum bende. CS:GO ağına bağlanıyor yazıyor son bir saattir.
Okudum hocam sadece sorun hala düzelmedi böyle bir problemle uzun süredir karşılaşmamıştık. O yüzden tekrarladım şaşırdım. Yoksa bağlanmadığında zaten sunucularda problem olduğunu tahmin ettim foruma girmeye gerek yok o kadarı için.
Güncel bilgisi olan var mı sorunla alakalı?
Sunucular şu an itibarıyla düzeldi gibi ayrıca bir şey fark ettim stickerlar daha mı parlak gözüküyor ve oyunda sanki Motion blur açıkmış gibi akışkanlık hissettim ama bilmiyorum.Bana kalırsa ya büyük bir güncelleme gelecek ya da normal sunucu çökmesi. Belki şu an operasyon gelir 21 Ağustos'ta da Source 2. Tabii şu anlık hayal.
Şu anda envanter sistemi düzene girdi.![]()
CS2 and CS:GO Steam Status - CSGO Database
Is CS2 and CS:GO down? Check the current Steam server status of services including matchmaking, player inventories, Steam community and more.www.csgodatabase.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.