Çok basit, herhangi bir oyun moduna tıklayın ve birkaç dakika bekleyin. Sorun çözülüyor.
Yalnız çoğu kişi oyun bozuk sanıp kapattığı için anlık oyuncu sayısı 100.000 civarı .
Diğer konuya yazmıştım görmeyenler için buraya da yazayım. Rekabetçi bulmuyor ve bulursa da girmenizi önermem. Sunucu hatası olup oyunun ortasında atabilir.
Okudum hocam sadece sorun hala düzelmedi böyle bir problemle uzun süredir karşılaşmamıştık. O yüzden tekrarladım şaşırdım. Yoksa bağlanmadığında zaten sunucularda problem olduğunu tahmin ettim foruma girmeye gerek yok o kadarı için.
Okudum hocam sadece sorun hala düzelmedi böyle bir problemle uzun süredir karşılaşmamıştık. O yüzden tekrarladım şaşırdım. Yoksa bağlanmadığında zaten sunucularda problem olduğunu tahmin ettim foruma girmeye gerek yok o kadarı için.
Bana kalırsa ya büyük bir güncelleme gelecek ya da normal sunucu çökmesi. Belki şu an operasyon gelir 21 Ağustos'ta da Source 2 . Tabii şu anlık hayal.
Bana kalırsa ya büyük bir güncelleme gelecek ya da normal sunucu çökmesi. Belki şu an operasyon gelir 21 Ağustos'ta da Source 2 . Tabii şu anlık hayal.
Sunucular şu an itibarıyla düzeldi gibi ayrıca bir şey fark ettim stickerlar daha mı parlak gözüküyor ve oyunda sanki Motion blur açıkmış gibi akışkanlık hissettim ama bilmiyorum.