CS:GO Tab tuşu basınca skor ekranı açılıp kapanıyor

Gojou Satoru

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, benim yakın zamanda klavyem arızalandı ve bende gidip yeni bir klavye aldım. Fakat bu klavyemde bazı sorunlar yaşıyorum. Mesela CS:GO oynarken Tab tuşuna bastığımda skor ekranı açılıp kapanıyor. Ayrıca bir zaman sonra karakter W ya basılı tutsam da kesik kesik yürüyor. Ben biraz araştırdım fakat çözüm bulamadım. Klavyemde fn tuşu yok.

Arkadaşlar, benim yakın zamanda klavyem arızalandı ve bende gidip yeni bir klavye aldım. Fakat bu klavyemde bazı sorunlar yaşıyorum. Mesela CS:GO oynarken Tab tuşuna bastığımda skor ekranı açılıp kapanıyor. Ayrıca bir zaman sonra karakter W ya basılı tutsam da kesik kesik yürüyor. Ben biraz araştırdım fakat çözüm bulamadım. Klavyemde fn tuşu yok.

Hocam USB'yi çıkarıp denediniz mi? Bende de oluyordu.

Skora bakmak istiyorsan basılı tut.

Basılı tutuyorum zaten.

Büyük ihtimalle klavyen bozuk ya da iyi takamamış olabilirsin benim düşüncem o yönde klavyenin linki varsa atarmsın.

Link: Concord C-53 Standart Klavye - Concord

W tuşundamı kesik kesik oluyor sadece arama çubuğuna W yu basılı tut sert bas biraz eğer kesik kesikse klavyede sorun var.

Yaptım sorun çıkmadı.

Hocam USB'yi çıkarıp denediniz mi? Bende de oluyordu.

Denedim işe yaramadı hatta farklı portlara bile taktım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı