CS:GO takas teklifi kabul edilir mi?

Keşke pazardaki fiyatlarına bir baksaydınız. Size verilen skinlerin en pahalısı 30 TL falan bir kasa parasına tüm skinleri alırdınız.

Neyse geçmiş olsun.

Hocam üşenmedim hesapladım 928.26 TL'lik kasa vermişsiniz ve aldığınız skinleri de görevde kullanmış sayarsak 77.52 TL aldınız yani toplam zararınız 850.74TL geçmiş olsun hocam...

Merhaba arkadaşlar 1 saatlik banım kalktı size teşekkür ederim hepnize zatenki bekleme süresindeydi teklif hemencikte iptal ettim ve kasalarımı aldım konu kapandı tekrardan teşkkür ederm birazdan 50 TL yatırıp pazarı açacağım ve kasaları satacağım tekrardan teşekkür ederim sizlere.

Dostum kasaları pazarda satsan bu skinlerin 10-20 katını alırsın hiç mi düşünmedin bunu?

Teklifi kabul etmeden önce DMarket gibi trade sitelerine bakın ondan sonra eğer size göre mantıklı gelirse yapabilirsiniz. Fiyatlarının hiçbirine bakmadım ama seçkin yapım harici öyle aman aman pahalı bir şey yok gibi sanıyorum. Ben olsam bir DMarket'e bakardım

Hocam takas teklifini kabul etmişsiniz sanırım.

Eğer gerçekten ettiyseniz, ÇOK ÇOK BÜYÜK bir zarardasınız. Oradaki verdiğiniz bir tane kroma 3 kasası bile o skinlerin fiyatın kapatıyor.

Geçmiş olsun. Yeni skinleriniz ile iyi eğlenceler ama berbat bir tercih yapmışsınız. Keşke kabul etmeden önce forumda vs. konu açsaydınız.

Büyük zarar sitelerde takaslasan daha karlıydın.

Üstüne bir soğuk su için.

Kasaları satsanız onlardan kat kat daha iyi skinler alırsınız.

Keşke kabul etmeden bir skinlerin değerine bir de kasaların değerine baksaydınız.

Birincisi takas teklifini zaten kabul etmişsiniz, bu takas geçmişinizi gösteriyor.
İkincisi güzel kazık yemişsiniz.

Merhaba arkadaşlar 1 saatlik banım kalktı size teşekkür ederim hepnize zatenki bekleme süresindeydi teklif hemencikte iptal ettim ve kasalarımı aldım konu kapandı tekrardan teşkkür ederm birazdan 50 TL yatırıp pazarı açacağım ve kasaları satacağım tekrardan teşekkür ederim sizlere.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı