CS:GO takımında hile olursa yasaklanılır mı?

Eğer kicklemezseniz ve perma ban yerse size de ceza veriyor ama ne veriyor bilmiyorum. Herhalde güven faktörünü düşürüyordu diye hatırlıyorum.
Hocam hile denk gelmişti gümüşte çok iyi vuruyordu ve öldürdüğü gibi yazılar yazıyordu hep aynı yazı oluyordu ateş ederken vb öldürdüğü gibi yazı yazıyordu.

Takıma geldiğinde oylama ile atın yoksa güven faktörünüz düşer bu da daha karşıya hile gelme olasılığını arttırır veya takımınıza toxic insanların gelmesine neden olabilir. Ban yemezsiniz hiçbir durumda.

Hocam eskiden hile açan bir arkadaşım vardı onla oynuyorduk ama bilmiyordum hep iyi vuruyordu sonradan söylemişti hile olduğunu onu arkadaşlıktan çıkarmıştım ama raporlamayı unutmuştum ondan sorun olur mu peki? Ya da yine böyle bir durum olursa sorun olur mu?

Hocam yani hilelerini benim bilgisayarıma aktarabilirler mi anlamında.

Abartmayın hocam. Basit bir ESP hilesi sizin o kadar güvenliğinizi nasıl daha IP adresinizi bile bilmeden aşabilir? Bilgisayar korsanları bile zor yaparken onlar hiç yapamaz.

Benim bildiğim kadarıyla yalnızca o maçtan kazandığınız rank silinir. Sizde bir problem olmaz.

Eğer onunla bir alakanız yoksa suçsuz olan sizi yasaklama durumuna alakadar etmezler muhtemelen.

O zamanlar olmadıysa şimdi hiç olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…