Hocam hile denk gelmişti gümüşte çok iyi vuruyordu ve öldürdüğü gibi yazılar yazıyordu hep aynı yazı oluyordu ateş ederken vb öldürdüğü gibi yazı yazıyordu.
Takıma geldiğinde oylama ile atın yoksa güven faktörünüz düşer bu da daha karşıya hile gelme olasılığını arttırır veya takımınıza toxic insanların gelmesine neden olabilir. Ban yemezsiniz hiçbir durumda.
Takıma geldiğinde oylama ile atın yoksa güven faktörünüz düşer bu da daha karşıya hile gelme olasılığını arttırır veya takımınıza toxic insanların gelmesine neden olabilir. Ban yemezsiniz hiç bir durumda.
Hocam eskiden hile açan bir arkadaşım vardı onla oynuyorduk ama bilmiyordum hep iyi vuruyordu sonradan söylemişti hile olduğunu onu arkadaşlıktan çıkarmıştım ama raporlamayı unutmuştum ondan sorun olur mu peki? Ya da yine böyle bir durum olursa sorun olur mu?
Abartmayın hocam. Basit bir ESP hilesi sizin o kadar güvenliğinizi nasıl daha IP adresinizi bile bilmeden aşabilir? Bilgisayar korsanları bile zor yaparken onlar hiç yapamaz.
Hocam eskiden hile açan bir arkadaşım vardı onla oynuyorduk ama bilmiyordum hep iyi vuruyordu sonradan söylemişti hile olduğunu onu arkadaşlıktan çıkarmıştım ama raporlamayı unutmuştum ondan sorun olur mu peki? Ya da yine böyle bir durum olursa sorun olur mu?