CS:GO takımında hile olursa yasaklanılır mı?

Eğer kicklemezseniz ve perma ban yerse size de ceza veriyor ama ne veriyor bilmiyorum. Herhalde güven faktörünü düşürüyordu diye hatırlıyorum.
Hocam hile denk gelmişti gümüşte çok iyi vuruyordu ve öldürdüğü gibi yazılar yazıyordu hep aynı yazı oluyordu ateş ederken vb öldürdüğü gibi yazı yazıyordu.

Takıma geldiğinde oylama ile atın yoksa güven faktörünüz düşer bu da daha karşıya hile gelme olasılığını arttırır veya takımınıza toxic insanların gelmesine neden olabilir. Ban yemezsiniz hiçbir durumda.

Takıma geldiğinde oylama ile atın yoksa güven faktörünüz düşer bu da daha karşıya hile gelme olasılığını arttırır veya takımınıza toxic insanların gelmesine neden olabilir. Ban yemezsiniz hiç bir durumda.
Hocam eskiden hile açan bir arkadaşım vardı onla oynuyorduk ama bilmiyordum hep iyi vuruyordu sonradan söylemişti hile olduğunu onu arkadaşlıktan çıkarmıştım ama raporlamayı unutmuştum ondan sorun olur mu peki? Ya da yine böyle bir durum olursa sorun olur mu?

Eğer onunla bir alakanız yoksa suçsuz olan sizi yasaklama durumuna alakadar etmezler muhtemelen.

Hocam eskiden hile açan bir arkadaşım vardı onla oynuyorduk ama bilmiyordum hep iyi vuruyordu sonradan söylemişti hile olduğunu onu arkadaşlıktan çıkarmıştım ama raporlamayı unutmuştum ondan sorun olur mu peki? Ya da yine böyle bir durum olursa sorun olur mu?

O zamanlar olmadıysa şimdi hiç olmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı