Atu Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2021 #1 CS:GO'da tam ekran pencereli veya pencerelide herhangi bir çözünürlükte oynarken sıkıntı çıkmıyor ama tam ekran ayarına alınca görüntü ya tamamen donuyor ya da gelmiyor bile. Eskiden de aynı ayarları kullanıyordum ama olmuyordu. Çözümü ne olabilir?
CS:GO'da tam ekran pencereli veya pencerelide herhangi bir çözünürlükte oynarken sıkıntı çıkmıyor ama tam ekran ayarına alınca görüntü ya tamamen donuyor ya da gelmiyor bile. Eskiden de aynı ayarları kullanıyordum ama olmuyordu. Çözümü ne olabilir?
Gojira Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 2.300 Makaleler 8 Çözümler 15 5 Şubat 2021 #2 Ekran kartın AMD ise; Radeon ayarlarına girip, gösterdiğim adımları izleyerek yapar mısın? Artı 0 Eksi
KS KS Atu Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2021 #3 Teşekkür ederim tam ekran düzeltmelerini devre dışı bırakarak çözebildim sorunu. Artı 0 Eksi
ahmetefe12 Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 60 28 Mart 2021 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et