CS:GO tam ekranda düşük FPS

İşletim sistemi
Windows 10

onuraskin23

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba dostlar, MSI GF62 7RE i7 7700HQ işlemci, 16 GB 2400 MHz RAM, 240 SSD NVMe (2000 OKUMA/2000 yazma),GeForce GTX 1050 Ti 4 GB - sistemine sahibim. Sorun şu CS:GO'yu pencereli oynadığımda 450 FPS gösteriyor tam ekrana aldığımda FPS 15 sabitleniyor. Oyun içinde menude de fps_max fps_menu Max oyun içi her türlü kodu yazdım. Çözüm olmadı oyun içi dikey eşitleme kapalı, çoklu CPU etkin en düşük ayarlarda. CS.GO.EXE özelliklerden tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırak da tikli. Tüm driverlerı sildim tekrarda yükledim. NVIDIA ayarlarında CS'yi seçip 1050 Ti'ı da seçtim. Ne olur bana bir fikir sunun. Oyun ayarlarında dikey eşitlemede kapalı bunun sebebi nedir?

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    1,2 MB · Görüntüleme: 64
  • Adsız2.png
    Adsız2.png
    277 KB · Görüntüleme: 68
Stabil bir oyun deneyimi için tam ekran oynamak zorundasın. Bunun tam ekranla pencereyle bir alakası yok. Bir sorun var demek. Oyun dosyalarını doğrula. Steam>userdata>(karmaşık numaralar)>730 730 dosyası CS:GO ayar dosyasıdır silersen ayarların defaulta döner. Deneyebilirsin.

Çözümü buldum sayın arkadaşlar yapmadığım şey kalmamıştı , pc tekrar formatladım csyi 3 kere falan yüklemişimdir cmdye yazdığım komutları söylemiyorum bile çözüm - NVDİA GE FORCE EXPERİENCE ı bilgisayarımdan kaldırdım 450 fps dewamke hiç bi sorun kalmadı

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı