Y yasar1313 Centipat Katılım 14 Temmuz 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2022 #1 myfranco dedi: Yabancı forumda şöyle bir baktım ve Game Show Bar'daki kliği kaldırın diyor. Bir de windowed modda sorun olmuyor yazıyor. Genişletmek için tıkla... Bana yardım edin ne olursunuz. Benim de tam ekran 60, Tam ekrandan çıkınca 230 210 FPS. Abi hepsini yaptım. Olmadi ama küçük ekranda normal FPS alıyorum. Recep Baltaş dedi: Game DVR kapalı mı? V-Sync kapalı mı? NVIDIA sürücüsü güncel mi? NVIDIA Control Panel altından ayarları Genişletmek için tıkla... Son düzenleyen: Moderatör: 14 Temmuz 2022
myfranco dedi: Yabancı forumda şöyle bir baktım ve Game Show Bar'daki kliği kaldırın diyor. Bir de windowed modda sorun olmuyor yazıyor. Genişletmek için tıkla... Bana yardım edin ne olursunuz. Benim de tam ekran 60, Tam ekrandan çıkınca 230 210 FPS. Abi hepsini yaptım. Olmadi ama küçük ekranda normal FPS alıyorum. Recep Baltaş dedi: Game DVR kapalı mı? V-Sync kapalı mı? NVIDIA sürücüsü güncel mi? NVIDIA Control Panel altından ayarları Genişletmek için tıkla...
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 20 Kasım 2022 #11 Güncellerken temiz kurulum seç. DDU'nun ne olduğunu verdiğim linkte öğrenebilirsin. Sürücü temizleme aracıdır. Artı 0 Eksi
Güncellerken temiz kurulum seç. DDU'nun ne olduğunu verdiğim linkte öğrenebilirsin. Sürücü temizleme aracıdır.