CS:GO tamamen kapanır mı?

Yeni bir oyun olarak çıkmayacak. Güncelleme olarak gelecek sadece yani kapanmayacak.

İşte ben böyle olmasından korkuyorum. CS:GO oynamak isteyenler net olacaktır hatta çoğu insan sistem yetersizliğinden oynamak istemeyecek. Keşke yeni bir oyun olarak çıksa.

Belki tek bir oyunun altında iki başlatma seçeneği olur. Bunu zaman gösterecek. Ama bence eski hali ve yeni halini ayıracaklar. Diğer türlü bu eski oyunu (CS:GO'yu) tamamen çöpe atmak demek olacak. Temelde 2'si de aynı oyun olsa da CS2 sıfırdan yapılmış bir şey.

İşte ben böyle olmasından korkuyorum. CS:GO oynamak isteyenler net olacaktır hatta çoğu insan sistem yetersizliğinden oynamak istemeyecek. Keşke yeni bir oyun olarak çıksa.
Test edenler FPS olarak CS2 daha iyi diyor. Mesela geçen Anomaly'nin videosunda CS2'de aynı sistemde maça 2 katı daha hızlı girdiğini gösteriyordu.

Valorant'a rakip mi? CS:GO bile Valorant'a rakip olacak kalitesiz bir oyun değil.

Son düzenleme:
Valorant'a rakip mi? CS:GO bile Valorant'a rakip olacak kalitesiz bir oyun değil.

Bayağı rakipler. Şu anda bu türde popüler olan 2 oyun var biri CS diğeri Valorant. Sen CS yapımcıları yerinde olsan ününü 2'ye bölmek ister misin? Adamlar belki piyasanın kendilerine kalmasını istiyor.

CS:GO'ya güncelleme geldiği için CS:GO bitecek bu yüzden çok kasmaz PC optimizasyonu iyi olur ve fazla kasmaz die düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…