CS:GO tamamen kapanır mı?

Belki tek bir oyunun altında iki başlatma seçeneği olur. Bunu zaman gösterecek. Ama bence eski hali ve yeni halini ayıracaklar. Diğer türlü bu eski oyunu (CS:GO'yu) tamamen çöpe atmak demek olacak. Temelde 2'si de aynı oyun olsa da CS2 sıfırdan yapılmış bir şey.

İşte ben böyle olmasından korkuyorum. CS:GO oynamak isteyenler net olacaktır hatta çoğu insan sistem yetersizliğinden oynamak istemeyecek. Keşke yeni bir oyun olarak çıksa.
Test edenler FPS olarak CS2 daha iyi diyor. Mesela geçen Anomaly'nin videosunda CS2'de aynı sistemde maça 2 katı daha hızlı girdiğini gösteriyordu.

Nasıl CS: S çıktığı zaman 1.6 kapanmadığı gibi CS:GO'da CS2 çıktığı zaman tamamen kapanmaz diye düşünüyorum. Çünkü ben bu yeni oyunu CS değil de Valorant'a rakip olmak için çıkarılmış bir oyun gibi görüyorum. Bu yüzden CS2 oynamak istemiyorum. Sizce CS2 çıktığı zaman CS:GO tamamen kapatılır mı? Ayrıca bu yeni oyun hakkında benim gibi mi düşünüyorsunuz? Yoksa yeni bir güncelleme gibi mi geliyor size?

Valorant'a rakip mi? CS:GO bile Valorant'a rakip olacak kalitesiz bir oyun değil.

Son düzenleme:
Nasıl CS: S çıktığı zaman 1.6 kapanmadığı gibi CS:GO'da CS2 çıktığı zaman tamamen kapanmaz diye düşünüyorum. Çünkü ben bu yeni oyunu CS değil de Valorant'a rakip olmak için çıkarılmış bir oyun gibi görüyorum. Bu yüzden CS2 oynamak istemiyorum. Sizce CS2 çıktığı zaman CS:GO tamamen kapatılır mı? Ayrıca bu yeni oyun hakkında benim gibi mi düşünüyorsunuz? Yoksa yeni bir güncelleme gibi mi geliyor size?

CS:GO'ya güncelleme geldiği için CS:GO bitecek bu yüzden çok kasmaz PC optimizasyonu iyi olur ve fazla kasmaz die düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı