CS:GO tarzı online olmayan askeri oyunun adı nedir?

iremss

Hectopat
Daha fazla  
Sene 2017-2018 hatta belki daha eski tam kestiremiyorum. Bir PC oyunuydu ama iyi bir PC'den oynamiyordum cok kalitesiz bozuktu dayim eskiden alip bize verdigi icin cop olmustu.
Asker oyunuydu Online değildi yani ben Online girdigimi hiç hatirlamiyorum, giriste birkaç tane asker bir tane de komutan falan bir şey oluyordu bizi eski kirik bir kapiya goturuyordu eski binalara girip karsida ki askerlerle catisiyorduk, gece gorusu ozelligi falan vardi cok kaliteli bir oyun da değildi açıkçası.
Oyunda sadece İngilizce vardi sanirim bir de yesilli bir şey vardi sanirim kapaginda emin degilim ondan. Ama gece gorusu ozelligi ekrani yemyesil yapiyordu ondan eminim.
CS:GO tarzi bir oyundu sadece Online olmayan askeri olan versiyonuydu.
Su oyunu bulmak istiyorum artik.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aklıma nedense bu efsane oyun Black geldi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aklıma nedense bu efsane oyun Black geldi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

PS 2 de eniştemle oynuyordum çok uzun süre önce. Oyunun ortasında babamın halasının vefat haberi gelmişti ayaklanmıştık sonra geri geldiğimizde oyun bozulmuştu cd çalışmıyordu o yüzden bir daha bitiremedim oyunu

PS 2 de eniştemle oynuyordum çok uzun süre önce. Oyunun ortasında babamın halasının vefat haberi gelmişti ayaklanmıştık sonra geri geldiğimizde oyun bozulmuştu CD çalışmıyordu o yüzden bir daha bitiremedim oyunu.

Bu degil ama bu tarz bir şeydi, ortam karanlik yani bu videoda ki kadar aydinlik olmuyordu. Sesler bu sekildeydi.

Spec Ops: The Line?

Baktim bu degil. Yine de teşekkürler.

Sene 2017-2018 hatta belki daha eski tam kestiremiyorum. Bir PC oyunuydu ama iyi bir PC'den oynamiyordum cok kalitesiz bozuktu dayim eskiden alip bize verdigi icin cop olmustu.
Asker oyunuydu Online değildi yani ben Online girdigimi hiç hatirlamiyorum, giriste birkaç tane asker bir tane de komutan falan bir şey oluyordu bizi eski kirik bir kapiya goturuyordu eski binalara girip karsida ki askerlerle catisiyorduk, gece gorusu ozelligi falan vardi cok kaliteli bir oyun da değildi açıkçası.
Oyunda sadece İngilizce vardi sanirim bir de yesilli bir şey vardi sanirim kapaginda emin degilim ondan. Ama gece gorusu ozelligi ekrani yemyesil yapiyordu ondan eminim.
CS:GO tarzi bir oyundu sadece Online olmayan askeri olan versiyonuydu.
Su oyunu bulmak istiyorum artik.
SWAT 4 veya CoD 4 olabilir mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı