4 416227 Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 1.059 Makaleler 1 Çözümler 4 11 Nisan 2021 #11 xanax32 dedi: Arkadaşlar CS örnek olarak verdim sevmiyorum onu Black Squad için açtım konuyu. Genişletmek için tıkla... Hocam dediklerimizden 1-2si hariç hepsi tüm FPS oyunları için zaten.
xanax32 dedi: Arkadaşlar CS örnek olarak verdim sevmiyorum onu Black Squad için açtım konuyu. Genişletmek için tıkla... Hocam dediklerimizden 1-2si hariç hepsi tüm FPS oyunları için zaten.
Nahri Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Kasım 2018 Mesajlar 2.204 Makaleler 1 Çözümler 13 11 Nisan 2021 #12 @zarkatake line-up nedir? İnternette bir şey bulamadım.
Z zarkatake Hectopat Katılım 25 Şubat 2021 Mesajlar 766 Çözümler 3 11 Nisan 2021 #13 Nahri dedi: @zarkatake line-up nedir? İnternette bir şey bulamadım. Genişletmek için tıkla... Smoke-flash yerleri olur ya. Long flash, side smoke falan. xanax32 dedi: Arkadaşlar CS örnek olarak verdim sevmiyorum onu Black Squad için açtım konuyu. Genişletmek için tıkla... Black Squad e-spor anlamında çok parlak durmuyor, gerçi TR CS'de çok parlak değil.
Nahri dedi: @zarkatake line-up nedir? İnternette bir şey bulamadım. Genişletmek için tıkla... Smoke-flash yerleri olur ya. Long flash, side smoke falan. xanax32 dedi: Arkadaşlar CS örnek olarak verdim sevmiyorum onu Black Squad için açtım konuyu. Genişletmek için tıkla... Black Squad e-spor anlamında çok parlak durmuyor, gerçi TR CS'de çok parlak değil.