mxtuno Picopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 15 26 Mayıs 2021 #1 PC'mde CS:GO yüklüydü. 1 hafta sonra tekrar açtım şu an tekrar yüklememi istiyor. D diskinde steamlibrary dosyasında yüklü.
PC'mde CS:GO yüklüydü. 1 hafta sonra tekrar açtım şu an tekrar yüklememi istiyor. D diskinde steamlibrary dosyasında yüklü.
atlasmetee Decapat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 188 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2021 #2 mxtuno dedi: PC'mde CS:GO yüklüydü. 1 hafta sonra tekrar açtım şu an tekrar yüklememi istiyor. D diskinde steamlibrary dosyasında yüklü. Genişletmek için tıkla... Steam'in gördüğü yer C diski olabilir. Kontrol etmenizde fayda var. Artı 0 Eksi
mxtuno dedi: PC'mde CS:GO yüklüydü. 1 hafta sonra tekrar açtım şu an tekrar yüklememi istiyor. D diskinde steamlibrary dosyasında yüklü. Genişletmek için tıkla... Steam'in gördüğü yer C diski olabilir. Kontrol etmenizde fayda var.
rexashi Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 1.873 Makaleler 5 Çözümler 20 Yer Niğde Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 3 4300GE Crucial Ballistix 8x2 3200MHz B450M S2H Corsair CV550 550W Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2021 #3 Hocam bir daha aynı klasöre yükleyin. Tam yükleme yapmayacaktır. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS mxtuno Picopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 15 26 Mayıs 2021 #4 mxtuno dedi: PC'mde CS:GO yüklüydü. 1 hafta sonra tekrar açtım şu an tekrar yüklememi istiyor. D diskinde steamlibrary dosyasında yüklü. Genişletmek için tıkla... Sorun duzeldı. Yukledım, 10dk olmadan cozdum. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Mayıs 2021 Artı 0 Eksi
mxtuno dedi: PC'mde CS:GO yüklüydü. 1 hafta sonra tekrar açtım şu an tekrar yüklememi istiyor. D diskinde steamlibrary dosyasında yüklü. Genişletmek için tıkla... Sorun duzeldı. Yukledım, 10dk olmadan cozdum.