CS:GO tekrar zamlandı

Bir kasayı düsürmem zaten uzun zaman alıyor
4 hesaba nasıl zaman buluyorlar hangi günlerde kasmak gerekiyor?

Ben her gün hesabı kasıyorumda siz hangi günler kasıyorsunuz hesaplarınızı ona göre bende kasmaya baslayayım.

Genel olarak çarşamba- perşembe arası oynuyorum ortalama 2 maça seviye atlayıp drop veriyor. Diğer drop için idle drop sunucusu var. Hızlıca oradan düşürüyorum. 4 hesabı bitirmem ortalama 1-1.5 günümü alıyor.

3 hesabım var 4. hesaba gerek var mı sizce?

Bence haziran başında alabilirsin 1 tane daha. Yeni sandık veya operasyon ile birlikte gelirse CS2, güzel katlatır.

Bir kasayı düsürmem zaten uzun zaman alıyor.
4 hesaba nasıl zaman buluyorlar hangi günlerde kasmak gerekiyor?

Yeni kasa geldiğinde 400-600 TL arası satılıyor. Düşürürsen ki rahat düşürürsün güzel katlatıyor. 4 hesaptan 2 tane düşürdüğünü hesap edersek 1000 TL civarı getirisi oluyor 4 hesabın da parasını 1 günde çıkartıyorsun.

Hocam çok mantıksız para kazanmak için hesap açıp seçkin almak benim 7 adet level 10 Steam hesabım var hepsini kendim açıp kendim para yatırdım hepsiyle kumar siteleri sömürüyorum her gün en az 10 dolar gelirim var kimi zaman 150 dolarda oluyor 1 dk da...

Hangi siteleri kullanıyorsunuz?

Hangi siteleri kullanıyorsunuz?
Burda kumar siteleri pek veremeyceğim ancak ufak tiyo vereyim her 15 dk da 0.03 dolar veriyor sana 1 dolara katlayabilirsen çekebiliyorsun böyle 3-5 site var her gün 0.1 dolar kod atıyorlar mesela günlük kasadan en kötü ihtimalle 0.1 geliyor vb vb.

Ben geçen 0.03 den 7 hesapla toplam 150 dolara katlamıştım

Hocam size DC versem bana site ismini oradan yazar mısınız bende yapacağımda.

Hocam size DC versem bana site ismini oradan yazar mısınız bende yapacağımda.
Dc verme ban yersin vereyim burda site isimleri ya bir şey olmaz

Rustduel
Rustmoment
Banditcamp
Vb vb... böyle gidiyor siteler baya var yazsam sığmaz :d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…