CS:GO tekrar zamlandı

Bir kasayı düsürmem zaten uzun zaman alıyor
4 hesaba nasıl zaman buluyorlar hangi günlerde kasmak gerekiyor?

Ben her gün hesabı kasıyorumda siz hangi günler kasıyorsunuz hesaplarınızı ona göre bende kasmaya baslayayım.

Genel olarak çarşamba- perşembe arası oynuyorum ortalama 2 maça seviye atlayıp drop veriyor. Diğer drop için idle drop sunucusu var. Hızlıca oradan düşürüyorum. 4 hesabı bitirmem ortalama 1-1.5 günümü alıyor.

3 hesabım var 4. hesaba gerek var mı sizce?

Bence haziran başında alabilirsin 1 tane daha. Yeni sandık veya operasyon ile birlikte gelirse CS2, güzel katlatır.

Bir kasayı düsürmem zaten uzun zaman alıyor.
4 hesaba nasıl zaman buluyorlar hangi günlerde kasmak gerekiyor?

Yeni kasa geldiğinde 400-600 TL arası satılıyor. Düşürürsen ki rahat düşürürsün güzel katlatıyor. 4 hesaptan 2 tane düşürdüğünü hesap edersek 1000 TL civarı getirisi oluyor 4 hesabın da parasını 1 günde çıkartıyorsun.

Genel olarak çarşamba- perşembe arası oynuyorum ortalama 2 maça seviye atlayıp drop veriyor. Diğer drop için idle drop sunucusu var. Hızlıca oradan düşürüyorum. 4 hesabı bitirmem ortalama 1-1.5 günümü alıyor.

Bence haziran başında alabilirsin 1 tane daha. Yeni sandık veya operasyon ile birlikte gelirse CS2, güzel katlatır.

Yeni kasa geldiğinde 400-600 TL arası satılıyor. Düşürürsen ki rahat düşürürsün güzel katlatıyor. 4 hesaptan 2 tane düşürdüğünü hesap edersek 1000 TL civarı getirisi oluyor 4 hesabın da parasını 1 günde çıkartıyorsun.

Hocam çok mantıksız para kazanmak için hesap açıp seçkin almak benim 7 adet level 10 Steam hesabım var hepsini kendim açıp kendim para yatırdım hepsiyle kumar siteleri sömürüyorum her gün en az 10 dolar gelirim var kimi zaman 150 dolarda oluyor 1 dk da...

Hocam çok mantıksız para kazanmak için hesap açıp seçkin almak benim 7 adet level 10 Steam hesabım var hepsini kendim açıp kendim para yatırdım hepsiyle kumar siteleri sömürüyorum her gün en az 10 dolar gelirim var kimi zaman 150 dolarda oluyor 1 dk da...
Hangi siteleri kullanıyorsunuz?

Hangi siteleri kullanıyorsunuz?
Burda kumar siteleri pek veremeyceğim ancak ufak tiyo vereyim her 15 dk da 0.03 dolar veriyor sana 1 dolara katlayabilirsen çekebiliyorsun böyle 3-5 site var her gün 0.1 dolar kod atıyorlar mesela günlük kasadan en kötü ihtimalle 0.1 geliyor vb vb.

Ben geçen 0.03 den 7 hesapla toplam 150 dolara katlamıştım :)

Burada kumar siteleri pek veremeyceğim ancak ufak tiyor vereyim her 15 dk da 0.03 dolar veriyor sana 1 dolara katlayabilirsen çekebiliyorsun böyle 3-5 site var her gün 0.1 dolar kod atıyorlar mesela günlük kasadan en kötü ihtimalle 0.1 geliyor vb vb.

Ben geçen 0.03'ten 7 hesapla toplam 150 dolara katlamıştım :)

Hocam size DC versem bana site ismini oradan yazar mısınız bende yapacağımda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı