Bu hata ilk olarak smurf hesabımda ortaya çıkmıştı. Bir çok sitede forumda araştırdım güvenlik duvarını kapatarak geçici bir çözüm bulmuştum oyunum oynanıyordu fakat bu günlerde main hesabımda da aynı sorun ortaya çıktı bu sefer kalıcı bir çözüm bulmak istiyorum. Fakat herhangi bir şey bulamadım. Bu durumu nasıl çözebilirim? Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.
Dosyalarda bir değişiklik yapmışsın diye hata veriyor hile tarzı bir şey yüklemiş olabilir misin? Steamde sağ tık yapıp dosyaları kontrol ettir düzeltebilir veya sil baştan indir?
Dosyalarda bir değişiklik yapmışsın diye hata veriyor hile tarzı bir şey yüklemiş olabilir misin? Steam'de sağ tık yapıp dosyaları kontrol ettir düzeltebilir veya sil baştan indir?
Tabii ki de hile indirmedimama acaba internetten indirdiğim bazı şeyler hile dosyası olarak görülüyor olabilir mi? Bu arada oyun dosyalarını da doğruladım fakat işe yaramadı.
Tabii ki de hile indirmedimama acaba internetten indirdiğim bazı şeyler hile dosyası olarak görülüyor olabilir mi? Bu arada oyun dosyalarını da doğruladım fakat işe yaramadı.