CS:GO "Third party files loaded" hatası

TARIK BALABAN

Decapat
Bu hata ilk olarak smurf hesabımda ortaya çıkmıştı. Bir çok sitede forumda araştırdım güvenlik duvarını kapatarak geçici bir çözüm bulmuştum oyunum oynanıyordu fakat bu günlerde main hesabımda da aynı sorun ortaya çıktı bu sefer kalıcı bir çözüm bulmak istiyorum. Fakat herhangi bir şey bulamadım. Bu durumu nasıl çözebilirim? Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.

Dosyalarda bir değişiklik yapmışsın diye hata veriyor hile tarzı bir şey yüklemiş olabilir misin? :) Steamde sağ tık yapıp dosyaları kontrol ettir düzeltebilir veya sil baştan indir?

Dosyalarda bir değişiklik yapmışsın diye hata veriyor hile tarzı bir şey yüklemiş olabilir misin? :) Steam'de sağ tık yapıp dosyaları kontrol ettir düzeltebilir veya sil baştan indir?

Tabii ki de hile indirmedim😊ama acaba internetten indirdiğim bazı şeyler hile dosyası olarak görülüyor olabilir mi? Bu arada oyun dosyalarını da doğruladım fakat işe yaramadı.

Tabii ki de hile indirmedim😊ama acaba internetten indirdiğim bazı şeyler hile dosyası olarak görülüyor olabilir mi? Bu arada oyun dosyalarını da doğruladım fakat işe yaramadı.

Dediğin dosyaların sıkıntı çıkartması muhtemel dediğim gibi hata dosyalarını değiştirdin diyor dosyaları klasörden çıkartıp açmayı deneyebilirsin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı