CS:GO "Third party files loaded" hatası

Bu hata ilk olarak smurf hesabımda ortaya çıkmıştı. Bir çok sitede forumda araştırdım güvenlik duvarını kapatarak geçici bir çözüm bulmuştum oyunum oynanıyordu fakat bu günlerde main hesabımda da aynı sorun ortaya çıktı bu sefer kalıcı bir çözüm bulmak istiyorum. Fakat herhangi bir şey bulamadım. Bu durumu nasıl çözebilirim? Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.

Dosyaları doğrulamayı denedin mi?

Son düzenleme:
Ben de önceden almıyordum fakat simple radarı indirdim 1 hafta kadar önce, ve sonrasında topluluk sunucularında ısındıktan sonra mm girmeye çalışıyorum ama aynı hatayı veriyor İngilizcem çok da iyi değil en sondaki "restart game" yazısını gördüm ve her o hatayı aldıktan sonra oyunu yeniden kapatıp açıyorum yarın eğer yine alırsam SS atabilirim. Veya gören bir arkadaş atarsa iyi olur.

Ben de önceden almıyordum fakat simple radarı indirdim 1 hafta kadar önce, ve sonrasında topluluk sunucularında ısındıktan sonra mm girmeye çalışıyorum ama aynı hatayı veriyor ingilizcem çok da iyi değil en sondaki "restart Game" yazısını gördüm ve her o hatayı aldıktan sonra oyunu yeniden kapatıp açıyorum yarın eğer yine alırsam SS atabilirim. Veya gören bir arkadaş atarsa iyi olur.

CS:GO'nun dosyalarında bulunan resource models materials klasörlerini silin. Tekrardan dosyaları doğrulayın. Hatanız çözülmüş olacaktır.

Bu denileni yaparsan sorun çözülüyor en azından bende öyle oldu.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı