Nihilianth Decipat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ocak 2020 Mesajlar 1.198 Çözümler 4 12 Mayıs 2020 #1 Ne demek istiyor arkadaşlar? Arkada sadece MSI Afterburner açık, bir de ESET Security. Belki virüs falandır diye oyun dosyalarını tarattım herhangi bir şey algılamadı.
Ne demek istiyor arkadaşlar? Arkada sadece MSI Afterburner açık, bir de ESET Security. Belki virüs falandır diye oyun dosyalarını tarattım herhangi bir şey algılamadı.
Osman Tuç Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 1.954 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2020 #11 Nihilianth dedi: Düzeldi gibi. Neden böyle oldu anlamadım daha yarım saat önce faceit girmiştim. Tamamda hile falan olsa malwarebytes ile eset security söylemezmiydi ? Genişletmek için tıkla... Bende de oyun dosyalarında sıkıntı olmadığı halde oyun dosyalarını tekrar yüklüyor bazen. Source 2'ye geçmek için hazırlıklardan dolayı çıkan hatalar. Artı 0 Eksi
Nihilianth dedi: Düzeldi gibi. Neden böyle oldu anlamadım daha yarım saat önce faceit girmiştim. Tamamda hile falan olsa malwarebytes ile eset security söylemezmiydi ? Genişletmek için tıkla... Bende de oyun dosyalarında sıkıntı olmadığı halde oyun dosyalarını tekrar yüklüyor bazen. Source 2'ye geçmek için hazırlıklardan dolayı çıkan hatalar.
KS KS Nihilianth Decipat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ocak 2020 Mesajlar 1.198 Çözümler 4 12 Mayıs 2020 #12 Doğrulayayım dedim, bir dosya doğrulanmadı dedi 10kb lık onu yeniden yükledim şimdi. Artı 0 Eksi
Ribozom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 7.551 Makaleler 1 Çözümler 38 12 Mayıs 2020 #13 Nihilianth dedi: Düzeldi gibi. Neden böyle oldu anlamadım daha yarım saat önce faceit girmiştim. Tamamda hile falan olsa malwarebytes ile eset security söylemez miydi ? Genişletmek için tıkla... Virüs olarak algılamak zorunda değil. Artı 0 Eksi
Nihilianth dedi: Düzeldi gibi. Neden böyle oldu anlamadım daha yarım saat önce faceit girmiştim. Tamamda hile falan olsa malwarebytes ile eset security söylemez miydi ? Genişletmek için tıkla... Virüs olarak algılamak zorunda değil.