CS:GO titreme ve kayma sorunu

aho1762

Hectopat
Daha fazla  
Yeni bilgisayar topladım. Özellikleri;

MSI RTX 2060 Gaming Z
i5-9600K
2x8 GB Corsair Vengance LPX 3200 MHz
MSI z390 Gaming Edge AC
Viewsonic XG2401 144Hz

Günlerdir uğraşıyorum ve tüm ayarları denedim. G-Sync ve Vsync kapalı. Her şeyi denedim fakat şu sorun düzelmedi. Oyunda ekran titriyor. Kutuların üstünden zıplarken ve özellikle eğilerek ve kutuya bakarak zıplarken aşırı titriyor. Dokular kutular insanlar yanlarından geçerken de titriyor ve kayıyor. Çözümü varsa nedir? Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Yazılımı ile ekran kartı sürücünüzü kaldırın, güncel ve temiz bir kurulum yapın. Bunun yanında "Chipset" driveri güncel değil ise bunuda bir güncelleyin.

NVDIA 3D Ayarlarını sıfırlayın. Düzelmezse Ekran Kartı Driverını DDU İle Silin. Temiz kurulum yapın sorun hala düzelmezse çözünürlüğü 16:9 a alın. Oyun içi ayarlarınızı ve NVDİA 3D ayarlarınızı atabilirmisiniz.

Yeni bilgisayar topladım. Özellikleri;

MSI RTX 2060 Gaming Z
i5-9600K
2x8 GB Corsair Vengance LPX 3200 MHz
MSI z390 Gaming Edge AC
Viewsonic XG2401 144Hz

Günlerdir uğraşıyorum ve tüm ayarları denedim. G-Sync ve Vsync kapalı. Her şeyi denedim fakat şu sorun düzelmedi. Oyunda ekran titriyor. Kutuların üstünden zıplarken ve özellikle eğilerek ve kutuya bakarak zıplarken aşırı titriyor. Dokular kutular insanlar yanlarından geçerken de titriyor ve kayıyor. Çözümü varsa nedir? Yardımlarınızı bekliyorum.
İşlemciden tutun ekran kartının modeline kadar sistemimiz aynı. (Anakart dışında) Bende de aynı sorun oluyordu. Sadece format attım ve 2-3 haftadır böyle bir problem yaşamıyorum.

Diğer oyunlarda da oluyor mu?
oluyor fakat daha az belli oluyor

-freq 144 komutunu ekledin mi?
denedim

NVDIA 3D Ayarlarını sıfırlayın. Düzelmezse Ekran Kartı Driverını DDU İle Silin. Temiz kurulum yapın sorun hala düzelmezse çözünürlüğü 16:9 a alın. Oyun içi ayarlarınızı ve NVDİA 3D ayarlarınızı atabilirmisiniz.
DDU ile silip kurmayı denedim. Tüm oyun için ayarları da denedim. Nvidiada şuan değiştirdiğim şeyler var. Ekran yenilemeyi desteklenen en fazla yaptım. Ve güç seçeneğini performansa aldım. Bilgisayardan güç planından da performansa aldım. Botlarla oynarken sorun çok var fakat online oynarken sorun az gözüküyor.

Yazılımı ile ekran kartı sürücünüzü kaldırın, güncel ve temiz bir kurulum yapın. Bunun yanında "Chipset" driveri güncel değil ise bunuda bir güncelleyin.
Chipset kurmak düzeltmedi.

İnternet hızınız ne durumda? Kaç ping alıyorsunuz?
70-80
Sorun asıl offline oynarken çok oluyor. Online oynarken azalıyor.
İşlemciden tutun ekran kartının modeline kadar sistemimiz aynı. (Anakart dışında) Bende de aynı sorun oluyordu. Sadece format attım ve 2-3 haftadır böyle bir problem yaşamıyorum.
Windows'u Microsoft'un sitesinden mi indirdiniz iso olarak acaba?
Burda hata monitörde mi yoksa başka bir şey de mi?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı