CS:GO topluluk sunucularından item düşer mi?

Bildiğiniz gibi CS:GO'da haftada 3 tane item düşürme şansınız var. 1 kasa, 1 skin-grafiti ve 1 tane rastgele. İlkini level atlayınca veriyor, diğer ikisini rastgele. Bu hafta 1 kasa ve 1 grafiti düşürdüm. Chill oynamak istiyorum, o sebeple rekabetçi girip rankımı düşürmek istemiyorum. Topluluk sunucularında oynasam 3. itemi atar mı?

Öncelikle iyi sosyaller herkese.
Oynadığın sunucuda drop pluginine bakamazsın bildiğim kadarıyla ancak her el sonu chat kısmında "drop düşürülmeye çalışıyor" yazısı çıkar plugin varsa. Bu serverlarda oynayarak şansını deneyebilirsin tabii ki de aynı şey FACEIT'in serverlarındada geçerli(benim şansımdan mı bilmiyorum ama FACEIT'te oyunun kendi serverlarına göre daha değerli itemler düşürdüm). Oyun saatim 2000'i geçmiştir ve şu ana kadar harcadığımdan fazla kazandım CS'den.

Bildiğiniz gibi CS:GO'da haftada 3 tane item düşürme şansınız var. 1 kasa, 1 skin-grafiti ve 1 tane rastgele. İlkini level atlayınca veriyor, diğer ikisini rastgele. Bu hafta 1 kasa ve 1 grafiti düşürdüm. Chill oynamak istiyorum, o sebeple rekabetçi girip rankımı düşürmek istemiyorum. Topluluk sunucularında oynasam 3. itemi atar mı?
Düşer tabii ki

Technopat Haberler

Geri
Yukarı