CS:GO topluluk sunucusu yaptığı haksızlık

ValveAdalet

Centipat
Makaleler
2
Daha fazla  
Arkadaşlar delirmek üzereyim! 15 saat oynadığım topluluk sunucusu her önüne gelip para yatırana yetki veriyor ve yetki verdiği adam saçma saçma hareketler yapıyor kafasında göre. Bu durumu kurucuya şikayet ettiğimde ise bana yeter artık deyip küfür edip engelledi. Bu sunucuya ne yapılabilir 15 saat haram olsun o sunucuya.

Hocam o sunuculardaki yetkililerle konuşmuştum bir ara. Adamlar mecbur öyle yapacağız çünkü büyük sunucuda biraz gider var ve bize bir şey kalmıyor mantığında gidiyorlar.

Şahısa ait server olduğu için bir şey yapamazsınız maalesef. İnsana saygı gösterilen yerlerde oynamaya çalışın. Zamanında CS 1.6 da çok sunucu sahibi oldum. Böyle şeyler yaşanıyor ama her zaman adminlerimi denetledim ve gerekeni yaptım. Bu gibi durumlar genelde yaşı küçük arkadaşlar veya tecrübesiz yöneticiler tarafından olabiliyor maalesef.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı