Eren AK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 7.931 Makaleler 21 Çözümler 30 10 Nisan 2021 #11 reinlodier dedi: Peki ne yapabiliriz virüs varsa. Yapabilceğimiz bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Virüs programı ile taratmak. Kaspersky ve MalwareBytes ile taratır mısın?
reinlodier dedi: Peki ne yapabiliriz virüs varsa. Yapabilceğimiz bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Virüs programı ile taratmak. Kaspersky ve MalwareBytes ile taratır mısın?
reinlodier Decapat Katılım 18 Kasım 2019 Mesajlar 40 Yer Georgia Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2021 #12 Eren AK dedi: Virüs programı ile taratmak. Kaspersky ve Malwarebytes ile taratır mısın? Genişletmek için tıkla... Ben 3 gün sonra format attırcam o yüzden uğraşmayacağım teşekkür ederim.
Eren AK dedi: Virüs programı ile taratmak. Kaspersky ve Malwarebytes ile taratır mısın? Genişletmek için tıkla... Ben 3 gün sonra format attırcam o yüzden uğraşmayacağım teşekkür ederim.
Brainstorm Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 1.168 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Antalya 11 Nisan 2021 #13 reinlodier dedi: Ben 3 gün sonra format attıracağım o yüzden uğraşmayacağım teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... 3 günde bilgisayarı uçururlar virüs varsa.
reinlodier dedi: Ben 3 gün sonra format attıracağım o yüzden uğraşmayacağım teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... 3 günde bilgisayarı uçururlar virüs varsa.
reinlodier Decapat Katılım 18 Kasım 2019 Mesajlar 40 Yer Georgia Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2021 #14 bitdefender var bende onla tarıyorum şuanda bakalım bulcak mı
kel584 Hectopat Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 768 Yer Arafta 11 Nisan 2021 #15 Bu soruya evet diyeceğim günün geleceğini tahmin bile etmezdim. Evet, bulaşabilir.
reinlodier Decapat Katılım 18 Kasım 2019 Mesajlar 40 Yer Georgia Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2021 #16 Eren AK dedi: Virüs programı ile taratmak. Kaspersky ve MalwareBytes ile taratır mısın? Genişletmek için tıkla... bitdefender sorun bulmadı şimdi kaspersky ile tarıyorum
Eren AK dedi: Virüs programı ile taratmak. Kaspersky ve MalwareBytes ile taratır mısın? Genişletmek için tıkla... bitdefender sorun bulmadı şimdi kaspersky ile tarıyorum
T turbox ssd magduru Decapat Katılım 6 Nisan 2023 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2023 #17 bulaşır bana 1.6 da bulaşmıştı