bblankk Centipat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2022 #1 Merhaba, CS:GO'da 6000 TL'lik bıçağa sahibim. Bu bıçağı katlamak istiyorum. Nerede ne yapmam lazım? Mümkünse trade ile. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Temmuz 2022
Merhaba, CS:GO'da 6000 TL'lik bıçağa sahibim. Bu bıçağı katlamak istiyorum. Nerede ne yapmam lazım? Mümkünse trade ile.
M mkeremync Centipat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2022 #2 elinde bekletip ilerde bynogame e satabilirsin kesinti çok yapıyor ama muadilleri daha çok kesiyor
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Temmuz 2022 #3 bblankk dedi: Merhaba, CS:GO'da 6000 TL'lik bıçağa sahibim. Bu bıçağı katlamak istiyorum. Nerede ne yapmam lazım? Mümkünse trade ile. Genişletmek için tıkla... CSGOPolygon | Trusted CS GO Gambling Site CSGO Polygon | Coinflip, Roulette, Dice & More | Gambling on Trusted CS GO PLG.BET plg.bet
bblankk dedi: Merhaba, CS:GO'da 6000 TL'lik bıçağa sahibim. Bu bıçağı katlamak istiyorum. Nerede ne yapmam lazım? Mümkünse trade ile. Genişletmek için tıkla... CSGOPolygon | Trusted CS GO Gambling Site CSGO Polygon | Coinflip, Roulette, Dice & More | Gambling on Trusted CS GO PLG.BET plg.bet
neqetria Kilopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 6.594 Makaleler 2 Çözümler 35 10 Temmuz 2022 #4 Katlamak için elinizdekinden de olmayın.
Yigithan Yildirim Kilopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 8.859 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2022 #5 Unutmayın. Her zaman kasa kazanır.
bblankk Centipat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2022 #6 Herkes beni yanlış anlamış steam içerisinde takas yaparak demiştim
neqetria Kilopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 6.594 Makaleler 2 Çözümler 35 10 Temmuz 2022 #7 bblankk dedi: Herkes beni yanlış anlamış steam içerisinde takas yaparak demiştim Genişletmek için tıkla... Trade ile katlamanız zor. bblankk dedi: Herkes beni yanlış anlamış steam içerisinde takas yaparak demiştim Genişletmek için tıkla... 1-2klık kasa ve anahtar alın sürekli açın katlarsınız.
bblankk dedi: Herkes beni yanlış anlamış steam içerisinde takas yaparak demiştim Genişletmek için tıkla... Trade ile katlamanız zor. bblankk dedi: Herkes beni yanlış anlamış steam içerisinde takas yaparak demiştim Genişletmek için tıkla... 1-2klık kasa ve anahtar alın sürekli açın katlarsınız.
bblankk Centipat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2022 #8 Nasıl yani anlamadım neqetria dedi: Trade ile katlamanız zor. 1-2klık kasa ve anahtar alın sürekli açın katlarsınız. Genişletmek için tıkla... Oyun içinde kasa mı açayım öyleyse hangi kasaları
Nasıl yani anlamadım neqetria dedi: Trade ile katlamanız zor. 1-2klık kasa ve anahtar alın sürekli açın katlarsınız. Genişletmek için tıkla... Oyun içinde kasa mı açayım öyleyse hangi kasaları
neqetria Kilopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 6.594 Makaleler 2 Çözümler 35 10 Temmuz 2022 #9 bblankk dedi: Nasıl yani anlamadım Oyun içinde kasa mı açayım öyleyse hangi kasaları Genişletmek için tıkla... Evet bu kasayı açın,20 tane kasa ve anahtarını alıp açın serice.
bblankk dedi: Nasıl yani anlamadım Oyun içinde kasa mı açayım öyleyse hangi kasaları Genişletmek için tıkla... Evet bu kasayı açın,20 tane kasa ve anahtarını alıp açın serice.
bblankk Centipat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2022 #10 neqetria dedi: Evet bu kasayı açın, 20 tane kasa ve anahtarını alıp açın serice. Genişletmek için tıkla... 20 adet tam 1000 TL yapıyor. Ne çıkmasını umuyoruz? bblankk dedi: 20 adet tam 1000 TL yapıyor ne çıkmasını umuyoruz. Genişletmek için tıkla... Hocam bütün parama açtım kırmızı bile çıkmadı. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Temmuz 2022
neqetria dedi: Evet bu kasayı açın, 20 tane kasa ve anahtarını alıp açın serice. Genişletmek için tıkla... 20 adet tam 1000 TL yapıyor. Ne çıkmasını umuyoruz? bblankk dedi: 20 adet tam 1000 TL yapıyor ne çıkmasını umuyoruz. Genişletmek için tıkla... Hocam bütün parama açtım kırmızı bile çıkmadı.