CS:GO "trusted launch" hatası

studious47D

Hectopat
Hem beta sürümünde hem de normal sürümde denedim, Discord'u kapatıp ta denedim. Ama ne yaptıysam bu hatayı aldım, bunun nedenini bilen bir abim var mı burada? Hatanın ekran alıntısını aşağıda ektedir:

ss.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Hem beta sürümünde hem de normal sürümde denedim, Discord'u kapatıp ta denedim. Ama ne yaptıysam bu hatayı aldım, bunun nedenini bilen bir abim var mı burada? Hatanın ekran alıntısını aşağıda ektedir:

Eki Görüntüle 644871
Oyunu kapatıp aç veya Steam'i kapatıp aç düzelir. Bende hep öyle oluyor.

Steam'i kapat. Yönetici olarak aç. CS:GO'ya yan tıkla ve özellikler sekmesini aç. Betalar sekmesine tıkla. Betalar sekmesinde, 13.4.x gibi sadece rakamlar ile yazılan en güncel versiyonu bul. Beta versiyonu seç ve yüklemesini bekle. Beta yüklendikten sonra, tekrar betalar bölümüne girip, betayı kapat. Tekrar yükleme yapacak. Sonra girebilirsin. Üç ya da dört defa başıma geldi. Hepsinde bu dediğimi yaparak tekrar girebildim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı