LarkBlue Hectopat Katılım 8 Temmuz 2018 Mesajlar 134 30 Eylül 2020 #1 CS:GO Trusted Mode güncellemesinden sonra fatal error vermeye başladı. 1- CS:GO'yu silip yükledim, olmadı. 2-Oyun dosyalarını doğruladım, olmadı. 3-Steam'i silip yükledim, olmadı. Cevaplarınızı bekliyorum.
CS:GO Trusted Mode güncellemesinden sonra fatal error vermeye başladı. 1- CS:GO'yu silip yükledim, olmadı. 2-Oyun dosyalarını doğruladım, olmadı. 3-Steam'i silip yükledim, olmadı. Cevaplarınızı bekliyorum.
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 30 Eylül 2020 #2 Oyunu yönetici olarak mı başlatıyorsunuz? Eğer yönetici olarak çalıştırıyorsanız başlatmayı kapatın, çalıştırmadan yapıyorsanız çalıştırarak deneyin. Artı 0 Eksi
Oyunu yönetici olarak mı başlatıyorsunuz? Eğer yönetici olarak çalıştırıyorsanız başlatmayı kapatın, çalıştırmadan yapıyorsanız çalıştırarak deneyin.
KS KS LarkBlue Hectopat Katılım 8 Temmuz 2018 Mesajlar 134 30 Eylül 2020 #3 TÇB dedi: Oyunu yönetici olarak mı başlatıyorsunuz? Eğer yönetici olarak çalıştırıyorsanız başlatmayı kapatın, çalıştırmadan yapıyorsanız çalıştırarak deneyin. Genişletmek için tıkla... Hemen deniyorum csgoyu indiriyorum şuan Artı 0 Eksi
TÇB dedi: Oyunu yönetici olarak mı başlatıyorsunuz? Eğer yönetici olarak çalıştırıyorsanız başlatmayı kapatın, çalıştırmadan yapıyorsanız çalıştırarak deneyin. Genişletmek için tıkla... Hemen deniyorum csgoyu indiriyorum şuan