CS:GO tüm ayarlar gitti

TraderFall

Hectopat
Bugün PC'yi açtım ama oyun oparesyon ekranı ile geldi ve tüm ayarlar sıfırlanmış, hemen düzeltmeye çalıştım ama kendi cross umu hatırlamıyorum. Eskisini getirmenin bir yolu var mı? 4 maç attım ama yok oynayamıyorum bir de Global'den Supreme'e düştüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Global Elite iseniz kolay bir şekilde eski nişangahınızı hatırlamanız gerekmez mi birde bu rankta birisinin ilk defa nişangahını ayarlamayıp ısınmadan maç girdiğini gördüm.

Hocam Global Elite iseniz kolay bir şekilde eski nişangahınızı hatırlamanız gerekmez mi birde bu rankta birisinin ilk defa nişangahını ayarlamayıp ısınmadan maç girdiğini gördüm.
ayarlamadan girmedim rasgele bir cross seçtim ayrıca benim gibi 3k saatin olunca cross sana çok normal geliyor yani zerre dikkat etmiyorsun

ayarlamadan girmedim rasgele bir cross seçtim ayrıca benim gibi 3k saatin olunca cross sana çok normal geliyor yani zerre dikkat etmiyorsun.
1612114602788.png

Hocam insanların tecrübesini bilmeden laf etmeyiniz 10k saatim var kendi nişangahım gap oranı 0.5 değişirse alışmak için en az 45 dakika boyunca aim kasmam gerekiyor

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı