K Kebap24 Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 1.611 Çözümler 3 Yer Antalya 18 Mayıs 2023 #1 Config generator mapinden ayarları değiştirdim. Ama şu an memnun değilim bu ayarlardan. Bu yüzden konsoldan yapılan ayarlar dahil hepsini nasıl default yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mayıs 2023
Config generator mapinden ayarları değiştirdim. Ama şu an memnun değilim bu ayarlardan. Bu yüzden konsoldan yapılan ayarlar dahil hepsini nasıl default yapabilirim?
Çözüm Châi 18 Mayıs 2023 CS:GO'nun dosya konumuna girin CFG klasörünü bulun config.cfg veya defaultconfig.cfg dosyanızı silin.
CS:GO'nun dosya konumuna girin CFG klasörünü bulun config.cfg veya defaultconfig.cfg dosyanızı silin.
Akif Ertaş Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 751 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2023 #2 Default ayarları internetten indirip dosya konumuna at. Artı 0 Eksi
Châi Hectopat Katılım 3 Ağustos 2022 Mesajlar 852 Çözümler 28 18 Mayıs 2023 #3 CS:GO'nun dosya konumuna girin CFG klasörünü bulun config.cfg veya defaultconfig.cfg dosyanızı silin. Artı 0 Eksi Çözüm
CS:GO'nun dosya konumuna girin CFG klasörünü bulun config.cfg veya defaultconfig.cfg dosyanızı silin.
KS KS K Kebap24 Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 1.611 Çözümler 3 Yer Antalya 18 Mayıs 2023 #4 Akif Ertaş dedi: Default ayarları internetten indirip dosya konumuna at. Genişletmek için tıkla... Hocam bu dosya için indirme linki verebilir misiniz? Châi dedi: CS:GO'nun dosya konumuna girin CFG klasörünü bulun ve Config veya defaultconfig dosyanızı silin. Genişletmek için tıkla... Deniyorum hemen. Düzenleme: Oldu teşekkür ederim. Son düzenleme: 18 Mayıs 2023 Artı 0 Eksi
Akif Ertaş dedi: Default ayarları internetten indirip dosya konumuna at. Genişletmek için tıkla... Hocam bu dosya için indirme linki verebilir misiniz? Châi dedi: CS:GO'nun dosya konumuna girin CFG klasörünü bulun ve Config veya defaultconfig dosyanızı silin. Genişletmek için tıkla... Deniyorum hemen. Düzenleme: Oldu teşekkür ederim.