CS:GO turnuvası için Steam bağlama istiyor güvenilir mi?

Betasinda bende oynadım bu arada iyi bir iş yapmaya çalışıyorlar bence özellikle tr cs için faydalı olabilir, steam hesap bağlama kısmı bağlarken bizde tedirgin ettimişti fakat steamin kendi sitesine yönlendirdiği zaman orada bilgilendirme yapıyor zaten şifre vs gitmiyor diye umarım başarılı olurlar benimle konusan iyi biriydi uzun süredir test yapmıyorlardı valla eger iyi bir olusum yaparlarsa csye yeniden başlatırlar bizi

Hocam FACEIT kendi anticheati varken bana yalan gibi geldi riske atmaya değmez.

Bende en çok orada güven kaybettim o yüzden sordum hocam.

Betasinda bende oynadım bu arada iyi bir iş yapmaya çalışıyorlar bence özellikle TR CS için faydalı olabilir, Steam hesap bağlama kısmı bağlarken bizde tedirgin ettimişti fakat Steam'in kendi sitesine yönlendirdiği zaman orada bilgilendirme yapıyor zaten şifre vs gitmiyor diye umarım başarılı olurlar benimle konusan iyi biriydi uzun süredir test yapmıyorlardı vallahi eger iyi bir olusum yaparlarsa CS'ye yeniden başlatırlar bizi.

Evet hocam işleri çok iyi ama insanları biraz şüpheye düşürüyorlar yoksa 5 kişiyiz sevinmiştim para için değil eğlence için ama Steam bağlantısı olunca vazgeçtik.

Bende en çok orada güven kaybettim o yüzden sordum hocam.

Evet hocam işleri çok iyi ama insanları biraz şüpheye düşürüyorlar yoksa 5 kişiyiz sevinmiştim para için değil eğlence için ama Steam bağlantısı olunca vazgeçtik.
Valla haklisiniz hocam piyasayı cok magdur ettiler ama bu yapanlar baya iyiydi simdi siz paylşaınca linki gördüm eksiden siyah bir tasarim kullaniyorlardı şimdi baya iyi bir şey yapmışlar sanırım büyümeye başlamışlar valla sevindim onlalrın adına, trcs için bir umut....

Vallahi haklisiniz hocam piyasayı cok magdur ettiler ama bu yapanlar bayağı iyiydi simdi siz paylşaınca linki gördüm eksiden siyah bir tasarim kullaniyorlardı şimdi bayağı iyi bir şey yapmışlar sanırım büyümeye başlamışlar vallahi sevindim onlalrın adına, trcs için bir umut...

Aklımı karıştırdın hocam vazgeçmiştim kayıt olasım geldi yeniden 😄

Aklımı karıştırdın hocam vazgeçmiştim kayıt olasım geldi yeniden 😄
valla hocam siz bilirsiniz, adamlar uğraşıyor yani ben 1.5 sene önce katıldım betaya bir süre ara vermişlerdi zaten siteyi simdi girdim neden ara verdiklerini anladım site böyle değildi değişik bir şey olmuş bakiyim benim ekiple konuşucam belki karşılaşırız turnuvada ayrıca faceit önerenler yaşadığını deneyimlerle haklılar trde ben çok fazla giriişimin testlerine dahil oldum mağdur çok oldum ama bu site işi büyütmüş anlaşılan türkiye için güzel bir şey olabilir tr de böyle bir iş olması güzel bir gurur

Kendisi yardımcı olmaya çalışıyor gibi bu arada dediği DC linkini en başta atmıştı kendisi.

Dosya Ekleri

• IMG_20221110_223201.jpg
    IMG_20221110_223201.jpg
    171,2 KB · Görüntüleme: 36
Valla bilmiyorum hocam siz bilirsiniz ama iyi iş yapıyorlardı şimdide iyi iş çıkarıyor gibiler, destek ekibi çok ilgiliydi umarım tr cs de yeni oyuncular çıkar yani baksanıza eternalfire da eriyor ://

Prime zorunluluğu yoksa yeni bir hesap açıp girin ekipce.

Turnuva yöneticisi bizim için hesaplarımizi bağlama zorunluluğunu kaldır da sadece hesap linkimizi verdik sitedeki ismimize o bağladı turnuva dün akşamdı fakat yoğunluk sebebiyle site çöktü ertelendi maalesef.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı