2 tane açtım pek zevkime göre bir şey çıkmadı ya2 TL'lik sticker kapsüllerinden aç. Takım stickerları çok iyi oluyor.

Renk fark etmez hocam. Şu an kullandığım skinlerden sıkıldığım için arıyorum zaten böyle bir tavsiyeyi, skini stickerlı olarak almayı planlıyorum. Kendim yapıştırma taraftarı değilim.Kullandığın skin rengine uyumlu birçok sticker var. Ucuz olarakta bir çok var. İç mimar değiliz ama skinini söylersen güzel duracak öneride bulunmak daha kolay olur diye düşünüyorum.
Rmr çıkartmalarının normallerini biliyorum ve sahibim bazılarına zaten, farklı tür bir öneriniz var mı?Hocam oyuna göre ara kısmından CS:GO seçin sonra arama kısmına RMR yazın aratın en düşük seçtiğinizde 20 kuruşa çok güzel çıkartmalar var.
Kullandığın skin rengine uyumlu birçok sticker var. Ucuz olarak da birçok var. İç mimar değiliz ama skinini söylersen güzel duracak öneride bulunmak daha kolay olur diye düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.