CS:GO Ücretsiz ve 77₺ Olan Versiyon Farkları

Hepinize teşekkürler susturma cezası yediğim için cevap yazamadım indirdim oynadım toplamda bir 12 13 maç atmışımdır hiç hile çıkmadığına sevindim şahsen düzgüncede oynadım.

Prime status upgrade direk 21 level olmayı beklemeden Prime olayı sağlar. Prime değil iken maçlara girince hile gelme olasılığı daha fazladır ama bu demek değildir ki Prime iken hile gelme olasılığı yoktur aynı şekilde hile gelebilir ama daha azdır. 2 ay gibi bir süreçte Prime olabilirsin sürekli oynarsan ama tavsiyem paran var ise direk satın almandır. (Paran yok ise bir önerim çarşamba günleri daha fazla XP verir.)

CS:GO ücretsiz oldu indireceğim fakat acaba Prime status upgrade ile bir farkı var mı neden 77 TL daha vermeliyiz yani söylerseniz sevinirim.

Prime oluyorsun. Hileler daha az gelir ve Prime kişilerle karşılaşırsın başka ayrıcalığı yok.

Hepinize teşekkürler susturma cezası yediğim için cevap yazamadım indirdim oynadım toplamda bir 12 13 maç atmışımdır hiç hile çıkmadığına sevindim şahsen düzgüncede oynadım.

Hilesiz bir deneyim değil de daha erken Prime olmanı yarıyor hilesiz deneyim için güven faktorü kasman lazım bu da kısa vadede olacak bir şey değil.

Bence 77 lira vermeye gerek yok. 4-5 ay oynayarak zaten 21 rütbe olursunuz. Arkadaşların dediğinin aksine ben 2019'da öyle çok hileyle karşılaşmadım. Hile olunca premium hesapta da oluyor. Bence boşuna 77 lira vermeyin. Yaz indirimlerinde bir sürü oyun alırsınız o parayla :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00