CS:GO ücretsiz versiyon 21. seviyede Prime olma güncellemesi

Benim bildiğim bu zaten oyun ücretsiz olduğundan beri vardı

Bence açıklama yetersizliği var. Tahminimce paralı ve parasız oyuncular yine ayrılacaklar. Valve gibi büyük bir şirket böyle bir adım atacağını sanmam. O zaman CS:GO’nun paralı versiyonunu Steam’dan kaldırmaları lazım. Steam’da hâla ‘Prime Status’ adı altında (77,50₺) satış yapıyorlar.

Hocam oyunu bende 24 TL'ye aldim 2.5 yil once ama cidden 24 TL'ye dert yanacak kadar sıkıntıya girmeye gerek yok.

Hocam oyunu bende 24 TL'ye aldim 2.5 yil once ama cidden 24 TL'ye dert yanacak kadar sıkıntıya girmeye gerek yok.
Sorun parası değil, sorun oyunu benimsedikten, sevdikten ve alıştıktan sonra istemeyerek bırakmak sinir bozucu oluyor. E bırakmasak deliye döneriz hileler adamı sinir hastası eder.

O konuda haklisiniz. Beb zaten oyunu buraktim. Asagi yukari 65 saat oynamistim zaten.
Sorun parası değil, sorun oyunu benimsedikten, sevdikten ve alıştıktan sonra istemeyerek bırakmak sinir bozucu oluyor. E bırakmasak deliye döneriz hileler adamı sinir hastası eder.

Daha steamde türk lirasının olmadığı zaman 15 dolara almistim(2014 dolar kuru 2 küsür bişeydi sanırım )4 senede yeterince oynadim nolursa olsun. Bence yeni oyun çıkartırlar o oyunu fazla paraya satarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…