CS:GO ücretsiz versiyon 21. seviyede Prime olma güncellemesi

Yok hocam geçen sene aldım ve daha yeni yüklemek nasip oldu kotalar kalktığı için. 2 el attım daha ve ücretsiz olmuş. Verdiğim para haram olsun ne diyeyim. Onun için 1 hafta harçlık biriktirmiştim 11. sınıfta.
Geçmiş olsun hocam. İnşallah sorunumuza çare bulunur.

Bence açıklama yetersizliği var. Tahminimce paralı ve parasız oyuncular yine ayrılacaklar. Valve gibi büyük bir şirket böyle bir adım atacağını sanmam. O zaman CS:GO’nun paralı versiyonunu Steam’dan kaldırmaları lazım. Steam’da hâla ‘Prime Status’ adı altında (77,50₺) satış yapıyorlar.

Hocam oyunu bende 24 TL'ye aldim 2.5 yil once ama cidden 24 TL'ye dert yanacak kadar sıkıntıya girmeye gerek yok.

Hocam oyunu bende 24 TL'ye aldim 2.5 yil once ama cidden 24 TL'ye dert yanacak kadar sıkıntıya girmeye gerek yok.
Sorun parası değil, sorun oyunu benimsedikten, sevdikten ve alıştıktan sonra istemeyerek bırakmak sinir bozucu oluyor. E bırakmasak deliye döneriz hileler adamı sinir hastası eder.

Daha steamde türk lirasının olmadığı zaman 15 dolara almistim(2014 dolar kuru 2 küsür bişeydi sanırım 😂)4 senede yeterince oynadim nolursa olsun. Bence yeni oyun çıkartırlar o oyunu fazla paraya satarlar

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı